Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E momentul să-l lăsăm în pace!" Reacţia lui Jean Todt când a fost întrebat de starea lui Michael Schumacher

"E momentul să-l lăsăm în pace!" Reacţia lui Jean Todt când a fost întrebat de starea lui Michael Schumachergalerie foto

Auto

Comentarii

Jean Todt, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher şi unul din puţinii oameni din afara familiei căruia i se permite să-l vadă constant pe multiplul campion din Formula 1, a vorbit despre starea acestuia într-un interviu publicat de La Nacion.

  • Michael Schumacher a suferit un accident pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi, în urma căruia fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.


Fost director general al Scuderiei Ferrarai între 1994 şi 2007, Jean Todt (72 de ani) i-a fost alături lui Michael Schumacher la cinci din cele şapte titluri de campion mondial cucerite în Formula 1, iar între cei doi s-a legat o strânsă prietenie, păstrată şi după retragerea din Marele Circ.

Întrebat de jurnaliştii argentinieni care este starea lui Schumacher, Todt a dat un răspuns prin care a ţinut să respecte principala dorinţă a familiei fostului pilot - discreţie totală.



"Michael e înconjurat de familia sa şi de apropiaţi! Mă simt binecuvântat să am acces frecvent la el. Însă sănătatea lui este o chestiune privată şi cred că e momentul să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte", a declarat Jean Todt.

Jurnalistul a revenit cu o întrebare - dacă starea lui Schumacher se îmbunătăţeşte - dar s-a lovit de acelaşi răspuns al fostului preşedinte al FIA: "Repet! E momentul să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte".

Afla mai multe despre: schumacherjean todtmichael schumacherstare schumacher 

viewscnt
Articole similare