Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E mutarea anului în Liga 1? Bergodi ştie cel mai bine: "M-a uimit revenirea în România. E foarte, foarte bun! Îl cunosc bine"

E mutarea anului în Liga 1? Bergodi ştie cel mai bine: "M-a uimit revenirea în România. E foarte, foarte bun! Îl cunosc bine"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut trei transferuri în această iarnă aducându-i la echipă pe Florentin Matei, Ioan Hora şi Adrian Stoian.

Ultimul l-a impresionat pe Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la FC Voluntari. Tehnicianul italian spune că vicecampioana a dat lovitura aducându-l pe Stoian din Italia în Liga 1.

"M-a uimit revenirea în România a lui Adrian Stoian! E foarte, foarte bun! Îl cunosc bine din Italia, era un fotbalist apreciat şi ar fi putut continua acolo şi ar fi putut evolua măcar în Serie B. Sau într-o altă ţară de top din Europa fotbalistică! Nu credeam că Stoian se va întoarce în România. Steaua a avut noroc, bravo conducerii că s-a mişcat repede şi a reuşit să-l convingă! Cred că e jucător de bandă, eu aşa l-am văzut în Italia. Nu-mi dau seama dacă va reuşi Teja să-l reprofileze, dacă se va adapta ca inter în 4-3-3", a spus Bergodi în GSP.

Acesta a discutat pe scurt şi despre noul antrenor al vicecampioanei: "Îl cunosc bine pe Teja, ştiu că a urmat la Coverciano cursurile de preparator fizic. E un antrenor care munceşte mult şi îşi face echipele să joace frumos".

Afla mai multe despre: fcsbbergodistoiantransfersteaua 

viewscnt
Articole similare