Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E nebunie la Victory Cup. UEFAntasticii fac spectacol: "Toţi vor să ne bată!"

E nebunie la Victory Cup. UEFAntasticii fac spectacol: "Toţi vor să ne bată!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Îi ştiţi pe steliştii aceia care au lăsat fotbalul de mare performanţă şi s-au mutat pe terenul de minifotbal, la Victory Cup Casa Pariurilor, nu? Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, uneori chiar şi Mirel Rădoi, toţi au ajuns acum să-şi arate talentul şi să-şi pună ambiţia la bătaie la fotbalul pe teren redus, iar "pedigree-ul" de campioni se pare că îi expune în faţa adversarilor.

La Victory Cup Casa Pariurilor, sezonul se poate reîncepe mult mai devreme, astfel că Old New Stars, echipa foştilor stelişti, va reveni pe gazonul sintetic săptămâna viitoare. Căpitanul şi liderul acestei echipe, Petre Marin, a oferit un interviu de vacanţă în care a explicat ce îi alimentează pe el şi pe colegii săi să se ia la trântă cu mai tinerii lor adversari şi cum reacţionează aceştia în faţa lor.

- Salut, Petre! Cum a fost vacanţa? Ştim că aţi participat la Turneul Vedetelor de la Braşov...

- Pentru noi vacanţa e tot un motiv sa facem mişcare, mai ales acum, cu sărbătorile de iarnă şi toate bunătăţile. Într-adevăr, am participat la turneul de la Braşov şi ne-a făcut mare plăcere, ca de fiecare dată. E un motiv bun ca să mai şi alergăm, dar şi să petrecem câteva zile împreună, între prieteni.

- Peste nici o săptămână reîncepe acţiunea la Victory Cup Casa Pariurilor. Cum abordaţi a doua parte a sezonului?
- Noi, ştiţi foarte bine, venim în primul rând de plăcere, pentru mişcare şi pentru a rămâne aproape de foştii colegi. Evident, vrem să şi câştigăm, că aşa am fost învăţaţi.

- Toţi adversarii vă văd drept favoriţi, deşi sunteţi încă pe locul 2. Se traduce respectul ăsta al lor şi într-un joc mai serios contra echipei tale?
- Vă daţi seama că da. Dăruirea, ambiţia, motivaţia de a învinge e mult mai mare atunci când joacă împotriva noastră. O recunosc şi ei! Altfel vin să ne bată pe noi, care am jucat fotbal de performanţă, şi altfel vin să joace împotriva unor echipe obişnuite.

- În afara voastră, ce altă echipă ţi se pare favorită?
- Mai lasă-mă şi cu noi, că favoriţi, nefavoriţi, anul trecut am pierdut. Noi încercăm să câştigăm, evident, dar să vedem când tragem linie dacă vom reuşi. Dacă stai şi analizezi numele, da, poate noi am avea prima şansă, dar nu numele joacă. Faţă de anii trecuţi, competiţia e echilibrată. Îmi plac Sporting Bucureşti, Electrictelecom sunt şi ei buni. Şi Hooligans au echipă bună. Chiar şi Cinema City are o trupă bunicică, sunt băieţi care au jucat fotbal. De fapt, în fiecare eşalon sunt băieţi care au jucat fotbal la nivel înalt, iar asta vorbeşte despre cât de puternică e competiţia.

- Deci nu există o echipă care să aibă un pas înaintea celorlalte?
- Nu cred. Sunt tot astea care s-au bătut şi în anii trecuţi. Bine, mai puţin Ludicom, de care îmi pare rău că au fost excluşi. Dar dacă nu respecţi competiţia, aici se ajunge. Toţi trebuie să înţeleagă că venim la mişcare şi, oricât de mare ar fi orgoliul, nu trebuie să trecem o anumită limită.

- În încheiere aş vrea să te întreb despre iniţiativele pe care Victory Cup Casa Pariurilor le-a avut în jurul competiţiei?
- Să ştii că noi chiar apreciem. Şi football-darts-ul, şi concursul de FIFA pe care l-aţi avut sunt lucruri atractive şi chiar vă felicit din inimă pentru tot ceea ce faceţi. Munciţi mult ca să faceţi competiţia interesantă şi noi am răspuns mereu prezent la orice acţiune de-ale voastre pentru că meritaţi să fiţi susţinuţi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: victory cuppetre marinmirel radoi 

viewscnt
Articole similare