Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E nebunie totală la Dinamo! Negoiţă vinde clubul şi e în culmea fericirii. Şeicii au fost fascinaţi de atmosfera de la derby

E nebunie totală la Dinamo! Negoiţă vinde clubul şi e în culmea fericirii. Şeicii au fost fascinaţi de atmosfera de la derby

Dinamo București

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă extrem de bună şi, în ciuda ratării calificării în play-off, "câinii" au speranţe mari pentru sezoanele următoare.

Dinamo şi-a arătat, încă o dată, supremaţia în derby-ul cu FCSB, suporterii sunt alături de echipă din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar, iar Ionuţ Negoiţă este foarte aproape de a bate palma cu şeicii care au fost la meciul de duminică de pe Arena Naţională.

Omul care a intermediat întâlnirea între Negoiţă şi posibilii investitori, Claudiu Florică, a confirmat pentru Radio Dinamo 1948 că a urmărit derby-ul cu FCSB alături de reprezentanţii fondului de investiţii Abu Dhabi Business Development.

Ionuţ Negoiţă, aproape de marea lovitură. Se negociază pentru preluarea clubului Dinamo

Conform declaraţiilor lui Claudiu Florică, şeicii au fost impresionaţi de atmosfera creată de suporterii dinamovişti şi de evoluţia echipei lui Duşan Uhrin. Negocierile pentru preluarea clubului Dinamo continuă, iar răspunsul final al arabilor este aşteptat în următoarele zile.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1ionut negoita 

viewscnt
Articole similare