Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E nedrept? Probabil". Cristina Neagu, reacţie după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Vom privi la televizor"

"E nedrept? Probabil". Cristina Neagu, reacţie după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Vom privi la televizor"

Handbal

Comentarii

Handbalista Cristina Neagu a postat un mesaj pe Facebook în care mulţumeşte fanilor pentru susţinere, după ce naţionala României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Ea mai spune că lucrurile sunt nedrepte uneori atât în sport, cât şi în viaţă.

Cristina Neagu, reacţie după calificarea ratată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

"Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alţii vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât şi în viaţă. Vreau în schimb să vă mulţumesc pentru susţinere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă şi multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Şi am vrut să ştiţi asta", a scris Neagu pe Facebook.

Naţionala de handbal feminin a României a învins, duminică, la Podgorica, reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj.

Tricolorele au înregistrat doar un eşec la turneul de la Podgorica, 24-29 cu Norvegia, şi au învins Muntenegu, dar ratează Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde vor ajunge adversarele lor din această grupă.

Adi Vasile a fost întrebat despre declaraţia Cristinei Neagu, care a spus că aceasta ar fi fost ultima sa şansă de a participa la Jocurile Olimpice, iar antrenorul a dat răspunsul. 

Afla mai multe despre: cristina neaguromaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare