Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E nesimţit". Fotbalistul, scos din lot înainte de CFR Cluj - Sepsi. Ce s-a întâmplat cu una dintre vedete

"E nesimţit". Fotbalistul, scos din lot înainte de CFR Cluj - Sepsi. Ce s-a întâmplat cu una dintre vedete

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a anunţat ultimele informaţii despre Rachid Bouhenna, care urmează să plece la CFR Cluj, înaintea meciului cu campioana României.

Rachid Bouhenna a anunţat că a semnat cu CFR Cluj, după o perioadă în care cei de la Sepsi au avut suspiciuni că algerianul semnase de mult, fiind în ultimele şase luni de contract. Fundaşul central ar fi acceptat un contract pe două sezoane.

Hadnagy, încă o replică pentru Bouhenna

Oficialul lui Sepsi a avut o reacţie acidă la adresa fundaşului central, în urmă cu o săptămână, iar acum, înaintea meciului direct, l-a pus din nou la punct. 

„Până acum nu am putut să batem CFR-ul. Sunt multe zvonuri, multe prostii zise la cald, dar noi mergem înainte, ştim ce echipă suntem, cine ne cunoaşte ştie că avem echipă serioasă, fără prostii. Ne apasă când zic numai prostii de noi unii care nici nu ne cunosc. Vrem să arătăm că suntem oameni buni!

Bouhenna nu mai e în lot, după ce se termină contractul se duce la CFR, cum s-a spus. I-am propus să-i dăm salariile şi primele la zi, el vrea mai mult, e mai nesimţit decât cum a fost. Nu ne-am înţeles. O să stea până pe 30 iunie la Sf. Gheorghe, cât mai are contract, după aia poate să vină la CFR”, a declarat Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor. 

Nicolae Dică a fost cel care l-a avertizat pe Edi Iordănescu şi a susţinut că nu l-ar mai fi transferat pe Rachid Bouhenna, dacă zvonul lansat de Hadnagy ar fi adevărat. 

Afla mai multe despre: rachid bouhennahadnagy 

viewscnt
Articole similare