Experiențe împreună.
You are here:

E nunta anului în fotbalul mondial. AC/DC încasează o sumă uriaşă pentru a cânta, nume grele în dreptul cavalerilor de onoare

E nunta anului în fotbalul mondial. AC/DC încasează o sumă uriaşă pentru a cânta, nume grele în dreptul cavalerilor de onoare
Comentarii

Dacă, săptămâna trecută, Mesut Ozil l-a avut cavaler de onoare pe Recep Erdogan, preşedintele Turciei, Sergio Ramos va avea şi el doi oameni importanţi drept cavaleri de onoare.

Sergio Ramos şi prezentatoarea TV Pilar Rubio se căsătoresc astăzi la Sevilla, iar printre cavalerii de onoare ai mirelui se numără preşedintele Realului, Florentino Perez, dar şi David Beckham.

Ceremonia religioasă va avea loc la ora 19.00, la catedrala din Sevilla, unde va cânta şi solista de flamenco Nina Pastori, apropiată a cuplului.

Paji la nuntă vor fi cei trei copii ai cuplului, Sergio, în vârstă de trei ani, Marco, de doi ani, şi Alejandro, de un an. Petrecerea va avea loc la ferma La Alegría, care îi aparţine lui Ramos, situată la 20 de minute de Sevilla.

Printre cei 500 de invitaţi se numără şi Shakira şi Gerard Pique, Zinedine Zidane, Lucas Vázquez, Keylor Navas, Luka Modric, Jordi Alba şi Romarey Ventura, Sergio Busquets şi Elena Galera, Luis Enrique Martínez, Vicente del Bosque, Raúl González, Joaquín Sánchez, Julio Baptista, Roberto Carlos, Fernando Hierro sau Ronaldo Nazario.

Meniul a fost realizat de Dani Garcia, chef cu trei stele Michelin. În timpul nunţii, în jurul orei 03.00, trupa AC/DC va susţine un recital pentru care a primit un milion de euro, Pilar fiind o mare fană a acestei formaţii rock.

Invitaţii de la nuntă nu vor putea intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se "distreze fără presiunea reţelelor de socializare". Pilar Rubio, jurnalistă şi colaboratoare la diverse programe TV, are 40 de ani, iar Sergio Ramos are 33 de ani.

viewscnt
Articole similare