Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o decizie bizară". Reacţia lui Andrei Cristea după ce meciul Viitorul - Poli Iaşi a fost oprit: "Sunt nişte evenimente ciudate"

"E o decizie bizară". Reacţia lui Andrei Cristea după ce meciul Viitorul - Poli Iaşi a fost oprit: "Sunt nişte evenimente ciudate"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Andrei Cristea, a comentat situaţia din jurul partidei cu Viitorul. Meciul a fost reprogramat şi va începe din primul minut, după ce nu s-a putut juca luni sau marţi.

Andrei Cristea, după ce meciul Viitorul - Poli Iaşi a fost oprit: "A fost o decizie ciudată"

"Din păcate, e un mare dezavantaj pentru noi, am stat patru zile, am făcut o deplasare lungă. Am consumat foarte multă energie mentală, am încercat să rămânem concentraţi, din păcate nu se poate juca. E o decizie bizară pentru mine, consider că ar fi fost o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea şi cred că ar fi trebuit să se joace această partidă. 

Decizia lui Andrei Chivulete (n.r. - centralul), pe care îl respect foarte mult, este unul dintre primii trei din România... A fost o decizie ciudată în contextul în care observatorul partidei a spus că partida trebuie să se joace. Pentru mine, partida asta ar fi trebuit să se joace.

Cel mai important lucru pentru mine e că echipa a avut o altă faţă de la meci la meci, echipa a fost în progres, e mult mai bine organizată, compactă. Îmi doresc ca ce am făcut ca jucător să se vadă în oglindă în echipa pe care o voi antrena şi am încredere în aceşti băieţi că vom redeveni echipa care am fost nu cu mult timp.  

Gândiţi-vă că sunt şapte ore de drum dus, şapte întors. Sunt momente grele, dar nu rămâne decât să ne gândim la meciul cu Voluntari, care va fi luni şi avem jucători suspendaţi, probabil vor fi suspendaţi pentru acea partidă. Meciul ăsta cu Viitorul au fost non-sens. Ba că a căzut nocturna, ba vine şi nu ne lasă să jucăm că e ceaţă, avem 1-0 şi se repetă un arbitru, ratează penalty, îl repetă. Sunt nişte evenimente ciudate contra acestei echipe", a declarat Andrei Cristea.  

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, i-a acuzat pe adversarii de la Viitorul că nu au dorit să dispute partida marţi, deşi meciul se putea juca în condiţiile de la Ovidiu. Gazdele nu ar fi dorit să aprindă nocturna, iar moldovenii vor face o contestaţie.

 

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasiviitorul 

viewscnt
Articole similare