Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o glumă faptul că Isco n-a jucat până acum!”. Un titular de la Real Madrid îl atacă dur pe Solari

”E o glumă faptul că Isco n-a jucat până acum!”. Un titular de la Real Madrid îl atacă dur pe Solari

Real Madrid

Comentarii

Isco nu a fost protagonist în era Santi Solari. Ba chiar a fost expulzat din lotul Realului în multe meciuri. La prima partidă cu Zidane pe bancă, internaţionalul spaniol a marcat.

Reuşita sa l-a făcut pe un alt coechipier să reacţioneze dur, la câteva minute de la primul succes al Realului din noua eră Zinedine Zidane: ”Faptul că n-a jucat până acum mi se pare o glumă. Astăzi a făcut un meci excepţional după o perioadă în care nu a jucat deloc. Trebuie felicitat” a explodat Alvaro Odriozola, titular şi el contra Celtei.

”Suntem fericiţi şi pentru Bale. Este un jucător magnific care ne va ajuta foarte mult” a mai adăugat Odriozola. ”Pentru Real Madrid, fiecare meci este o finală. Toată lumea trebuie să dea 100% în fiecare meci. Avem unul dintre cele mai bune loturi din lume, dacă nu cumva cel mai bun. Trebuie să fim pregătiţi pentru tot ceea ce ne cere antrenorul. Începem un ciclu nou şi o facem mulţumiţi. Schimbarea de antrenor şi reacţia grupului a fost una pozitivă” a mai declarat la finalul victorie cu Celta Vigo, fostul fundaş dreapta de la Real Sociedad.

Afla mai multe despre: odriozolaiscoreal madrid 

viewscnt
Articole similare