Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o greşeală impardonabilă”. Bogdan Apostu a explicat de ce UTA nu are licenţa UEFA. Unde s-ar fi produs eroarea

”E o greşeală impardonabilă”. Bogdan Apostu a explicat de ce UTA nu are licenţa UEFA. Unde s-ar fi produs eroarea

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a primit vizita lui UTA în a doua etapă a play-out-ului. Arădenii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Niculescu în minutul 34. Astfel, echipa lui Laszlo Balint urcă la 10 punctea deasupra ”câinilor”, pe prima poziţie din play-out.

În urma partidei, impresarul Bogdan Apostu, impresar ce a intermediat mai multe mutări pentru formaţia lui Balint, a contestat decizia clubului de a nu aplica pentru licenţa UEFA. Apostu a explicat că arădenii nu aveau vreun motiv să nu aplice pentru aceasta, neavând probleme financiare.

În plus, licenţa ar fi fost obţinută cu uşurinţă, după ce DInamo a completat procesul cu succes. Însă, impresarul a explicat că decizia nu ar fi fost una intenţionată. Apostu a afirmat că o firmă angajată de UTA trebuia să se ocupe de formalităţile legale, dar aceasta a greşit, iar arădenii nu vor putea juca în Cupele Europene în cazul unei calificări.

Bogdan Apostu o desfiinţează pe UTA după ce arădenii nu au aplicat pentru licenţa UEFA

”Din punctul meu de vedere, cred că este greu de digerat o astfel de decizie, ca să nu spun inadmisibil, la un club de talia UTA. Sunt problemele lor administrative, dar eu cred că UTA nu avea voie să nu depună actele pentru licenţa pentru Europa.

Asta e mai frustrant, că nu există probleme financiare. Dacă ar fi fost motive obiective pentru care nu s-a obţinut licenţa, înţelegeam. Dar atâta timp cât Dinamo o obţine şi UTA nu...

Îţi spun eu ce s-a întâmplat, s-a externalizat acest serviciu către o firmă din Bucureşti, care nu are nicio legătură cu fotbalul, şi care atunci când s-a anunţat prelungirea perioadei de licenţiere pentru campionatul intern, dânşii au crezut că s-a prelungit şi pentru Europa. E o greşeală impardonabilă”, a explicat Apostu.

Afla mai multe despre: dinamo utaliga 1uta araddinamo bucureştibogdan apostulicenţă uta 

viewscnt
Articole similare