Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o întrebare care nu-şi are rostul". Mihai Stoichiţă, evaziv despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţională | EXCLUSIV

"E o întrebare care nu-şi are rostul". Mihai Stoichiţă, evaziv despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţională | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, înaintea meciului România - Islanda, Mihai Stoichiţă a vorbit din nou despre viitorul lui Mirel Rădoi. Directorul tehnic al FRF a spus că preferă să treacă aceste două partide, cu Islanda şi Liechtenstein, tricolorii să se califice la baraj şi apoi să discute despre contracul selecţionerului.

"E o întrebare care nu-şi are rostul". Mihai Stoichiţă, evaziv despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţională

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a vorbit, la Telekom Sport, despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţională înaintea partidei cu Islanda. Oficialul de la Casa Fotbalului a fost evaziv şi nu a oferit un răspuns concret în legătură cu rămânerea sau plecarea lui Mirel Rădoi.

"E o intrebare care nu-şi are rostul acum. Vedem ce se întâmplă şi ce vom face. Dacă ne uităm la ce face Macedonia cu Armenia, nu avem ce căuta la un baraj dacă nu batem. Trebuie să ne uităm la noi, nu la alţii", a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi s-ar fi răzgândit şi rămâne la echipa naţională!

Anunţul lui Mirel Rădoi, făcut la conferinţa de presă de după victoria cu Armenia (1-0, în Ghencea), că vrea să plece de la echipa naţională a luat prin surprindere pe toată lumea la momentul respectiv. Selecţionerul pare că şi-a schimbat planurile, deşi susţinea că nimic nu-l mai poate întoarce din drum.

Rădoi s-ar fi răzgndit, scrie gsp.ro, care anunţat că antrenorul a fost determinat să-şi schimbe planurile de viitor după discuţii cu şefii FRF. Sursa citată mai notează faptul că Mirel Rădoi ar fi reevaluat viitorul şi că argumentele şefilor de la Casa Fotbalului l-ar fi determinat să-şi schimbe decizia.

Afla mai multe despre: stoichitaradoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare