Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o seară minunată. Trebuie să spălăm ruşinea”. Prima reacţia a eroului Astrei după calificarea în finala Cupei

”E o seară minunată. Trebuie să spălăm ruşinea”. Prima reacţia a eroului Astrei după calificarea în finala Cupei

Cupa României

Comentarii

Astra a reuşit să se califice în finala Cupei României, la penalty-uri, cu scorul de 5-4, după ce pierduse cu Dinamo cu 1-0 în 120 de minute.

După calificarea în finală, spiritele în tabăra Astrei erau foarte ridicate, în ciuda faptului că echipa a pierdut returul. Giurgiuvenii au fost la un pas de a pierde partida, însă Popa i-a salvat. Înlocuitorul lui Lazar în poartă, acesta a reuşit să se opună penalty-ului decisiv, al lui Mihaiu, ca Nepomuceno să îl trimită în bară pe următorul.

Astfel, fără intervenţia decisivă a lui Popa, care a apărat două penalty-uri ale lui Mihaiu, primul repetându-se pentru că portarul nu stătuse cu un picior pe linie în momentul executării, Dinamo ar fi câştigat 5-2. Însă, până la urmă, ”câinii” au fost răpuşi cu 4-5.

Prima reacţia a eroului Astrei după calificarea în finala Cupei

În urma calificării, tabăra Astrei era în extaz, fapt confirmat de Popa, la interviu. Acesta a recunoscut că echipa s-a bucurat de rezultat, dar că se va concentra acum pe campionat, unde giurgiuvenii încă încearcă să se salveze de la retrogradare.

”Cel mai greu moment, când am primit gol în min 98 (n.r. minutul 89), sau ce minut era. Acum suntem fericiţi, vă daţi seama! Am pierdut 2 meciuri în campionat în minutul 90 şi acum vine o victorie în Cupă. Ne calificăm în finală, suntem foarte fericiţi.

E o seară fericită, minunată, ne-am calificat în finală şi e normal să fie aşa! După un moment greu, sigur, am greşit, nu m-am aşteptat să bată acolo, dar acum sunt fericit.
Calificarea înseamnă extrem de mult, a fost un sezon foarte greu, încă încercăm să ne salvăm de la retrogradare şi o finală înseamnă mult.

Ruşinea o spălăm în campionat, trebuie să câştigăm cele două meciuri rămase şi spălăm ruşinea. Acolo sunt finalele, trebuie să le câştigăm şi terminăm sezonul foarte bine”, a declarat Popa.

Afla mai multe despre: cupa românieiastra giurgiudinamo bucureştimaximilian popa 

viewscnt
Articole similare