Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o surpriză, e neplăcut!". Iulian Miu a comentat eliminarea Stelei din Cupa României | EXCLUSIV

"E o surpriză, e neplăcut!". Iulian Miu a comentat eliminarea Stelei din Cupa României | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Iulian Miu, oficial al Stelei, a comentat la Telekom Sport eliminarea "militarilor" din Cupa României în faţa celor de la Progresul Spartac.

Steaua a pierdut cu 2-1 în faţa lui Progresul Spartac, formaţia de Liga 3, în Cupa României şi a încheiat devreme drumul în competiţia surprizelor. Invitat la Telekom Sport, Iulian Miu a comentat eliminarea şi a spus că e neplăcut faptul că Steaua a ieşit atât de devreme din Cupă. 

"Nu cred că numai comandantul. Şi Daniel şi-a dorit foarte mult să meargă cât mai sus în Cupa României. Îşi dorea. E o surpriză şi pentru el, şi pentru mine. Pentru toată lumea. Au fost nişte jucători care au nume acolo, dintre cei care au jucat astăzi. Noi jucăm duminică în campionat la Slobozia, un meci destul de greu. E neplăcut", a spus Iulian Miu, la Telekom Sport.

Steaua, eliminată de Progresul Spartac din Cupa României

Progresul Spartac a reuşit surpriza în turul doi al Cupei României, după ce a eliminat-o pe Steaua. Echipa din a treia divizie a învins-o pe cea din Liga 2 în ultimele minute, după ce şi condusese iniţial. Lixandru a deschis scorul pentru Spartac, în minutul 57, înaintea ca Chipirliu să egaleze, în minutul 64. Însă, în minutul 89, Ohaci a dat lovitura şi a calificat-o pe Progresul.

Echipele folosite:

Progresul Spartac: Ciontoş - Vlad, Alexandrescu, Parfeon - Radu, Lixandru, Matei, Petcu - Costea, Diţu - Tudorache
Rezerve: Moro, Ohaci, Dumitru, Purice, Matei, Nicolas, Constantin, Grigore, Bălăceanu
Steaua: Enache - Călinţaru, Morariu, Bactăr, Neacşu - Şt. Pacionel, Enceanu - Răsdan, Şt. Zătreanu - Huiban, Gherghiceanu
Rezerve: Iancu, Walace, Drăghici, Băjenaru, E. Pacionel, Mihăescu, Oroian, Zaharia, Chipirliu

Afla mai multe despre: iulian miusteauacupa romanieieliminare 

viewscnt
Articole similare