Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial: Adrian Mutu debutează pe banca naţionalei U21 la Craiova! Meciul cu Danemarca se dispută pe arena “Ion Oblemenco”

E oficial: Adrian Mutu debutează pe banca naţionalei U21 la Craiova! Meciul cu Danemarca se dispută pe arena “Ion Oblemenco”
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a înşiinţat UEFA cu privire la stadionul pe care reprezentativa Under 21 va evolua în luna martie, când e programat meciul cu Danemarca, cel mai puternic adversar din preliminariile pentru EURO 2021.

România U21 - Danemarca U21, meciul de debut al lui Adrian Mutu

România U21 – Danemarca U21, meciul de debut al lui Adrian Mutu pe banca tricolorilor mici, se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Ora de începere a meciului va fi comunicată curând. Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecţionatei Under 21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa naţională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susţinută de 20.454 de spectatori.

Naţionala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, unde lider este chiar adversara din martie. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei.

Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor şi cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare