Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E OFICIAL! Au bătut palma cu Pogba: "Bine ai venit în noua ta casă!" Francezul va juca în Spania. Primele declaraţii oferite la aeroport

E OFICIAL! Au bătut palma cu Pogba: "Bine ai venit în noua ta casă!" Francezul va juca în Spania. Primele declaraţii oferite la aeroport
Comentarii

Fundaşul central Mathias Pogba, fratele mult mai celebrului Paul Pogba, a semnat cu CD Manchego Ciudad Real, din Tercera Division, al patrulea eşalon fotbalistic al Spaniei, mutare care naşte noi speculaţii privind transferul mijlocaşului lui Manchester United la Real Madrid.

"Bine ai venit în noua ta casă, Mathias Pogba", a anunţat gruparea din Tercera Division, într-o postare pe Twitter.

 

 

Paul Pogba a anunţat, la finalul sezonului precedent, că îşi doreşte o nouă provocare, dând de înţeles că ar vrea să joace sub comanda lui Zinedine Zidane la Real Madrid. În această vară, aproape că nu a existat zi în care presa internaţională să nu scrie despre mutarea francezului la Real Madrid, iar transferul fratelui său vine să susţină toate aceste informaţii.

Întâi de toate, Mathias Pogba (28 de ani), ultima oară la Sparta Rotterdam, a ţinut să clarifice că mutarea sa în capitala Spaniei nu este legată de un posibil transfer al fratelui său pe Santiago Bernabeu.

"Sunt în Spania pentru că asta îmi doresc şi nu are nimic de-a face cu posibilitatea ca fratele meu mai mic să se transfere aici.

Mereu îi doresc binele. Dacă simte că Real Madrid e cel mai bun club pentru el, atunci va veni. Cred că fratele meu poate ajuta orice echipă. Dacă vine la Madrid, o va face pentru a ajuta echipa", a spus Mathias Pogba, la sosirea în Spania, potrivit AS.

Paul Pogba şi-a anunţat plecarea de la Manchester United

"Am jucat la Manchester în ultimii trei ani şi m-am descurcat grozav. Am avut momente bune, dar şi momente proaste, ca fiecare.

După acest sezon şi tot ce s-a întâmplat de-a lungul lui, cel mai bun sezon al meu de altfel... Cred că pentru mine este un moment bun pentru a avea noi provocări în altă parte. La asta mă gândesc: să am noi provocări în altă parte", spunea Pogba, în luna iunie.

În vârstă de 26 de ani, Pogba a început fotbalul profesionist la Manchester United, dar în 2012 a fost cedat gratis la Juventus, pentru ca patru ani mai târziu să fie răscumpărat cu 105 milioane de euro. În total, francezul a adunat 142 de meciuri şi a reuşit 31 de goluri şi 29 de assist-uri în tricoul "diavolilor".

Pe lângă Real Madrid, şi Juventus este interesată de transferul francezului.

2 - două trofee a câştigat francezul cu United

67 de selecţii şi zece goluri a strâns Pogba la naţionala Franţei

100 de milioane de euro este cota lui Pogba, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: pogba 

viewscnt
Articole similare