Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E OFICIAL! Ce număr va purta Eden Hazard în sezonul viitor la Real Madrid. "Albii" i-au oferit un tricou şi lui James Rodriguez

E OFICIAL! Ce număr va purta Eden Hazard în sezonul viitor la Real Madrid. "Albii" i-au oferit un tricou şi lui James Rodriguezgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a luat decizia de a-i sufla tricoul cu numărul 7 lui Mariano Diaz. Eden Hazard va purta acest număr din sezonul viitor.

Juanito, Butragueno, Raul Gonzalez, Cristiano Ronaldo şi acum ... Eden Hazard. Starul belgian, cel mai scump transfer efectuat vreodata de gruparea blanco este noul purtător al tricoului cu numărul 7 la Real Madrid.

  •  Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

Gruparea blanco a luat decizia de a-i lua acest număr lui Mariano Diaz pentru a i-l face cadou noului galactic. Hazard evoluase în partidele amicale disputate în tricoul Realului cu numărul 50 pe spate.

În mod surpinzător, tricou cu număr a primit şi columbianul James Rodriguez. Dacă va rămâne la Real Madrid, James va îmbrăca tricoul cu numărul 16! Mariano Diaz, cel care în stagiunea trecută a îmbrăcat tricoul cu numărul 7 este noul număr 24 din lotul madrilenilor. Nici el şi nici James Rodriguez nu sunt siguri că vor mai continua pe Santiago Bernabeu în stagiunea următoare, niciunul dintre ei nefiind pe placul antrenorului Zinedine Zidane.

Îl urmăreşte cifra 7!

Eden Hazard pare urmărit de cifra 7 de când a ajuns la Real Madrid. Starul belgian a fost anunţat drept "galactic" într-o zi de 7 (iunie), iar primul său meci (amical) în tricoul Realului s-a jucat pe data de 7.

Mai mult decât atât, primul său gol oficial pentru Real Madrid (vezi mai jos) a fost reuşit tot în data de 7 (august). Acum, belgianul va purta acest număr pe spate, un număr ISTORIC pentru Los Blancos.

Hazard, primul gol pentru Real Madrid în amicalul cu Red Bull Salzburg

Eden Hazard a marcat primul său gol în tricoul lui Real Madrid, într-un meci amical jucat în Austria. S-a întâmplat pe data de 7 august.

Venit în urmă cu mai bine de o lună la Real, Hazard a fost acuzat că are kilograme în plus, iar în partidele amicale jucate de madrileni nu a impresionat deloc. În meciul cu Red Bull Salzburg, care s-a jucat în Austria, Hazard a fost folosit într-o linie de doi în atac, alături de Benzema, şi a reuşit să marcheze pentru prima dată în tricoul galacticilor.

Belgianul a punctat în minutul 19 al partidei care s-a încheiat cu victoria cu 1-0 a Realului.

Afla mai multe despre: eden hazard 

viewscnt
Articole similare