Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial! Cea mai sexy româncă a semnat contractul vieţii. O vei vedea în exclusivitate la Telekom Sport

E oficial! Cea mai sexy româncă a semnat contractul vieţii. O vei vedea în exclusivitate la Telekom Sport galerie foto
Comentarii

Elizabeth Chihaia este cunoscută peste Ocean sub numele de Scarlett Bordeaux şi practică wrestling profesionist. Deşi este născută la Chicago, superba luptătoare a crescut în România, alături de bunici, până la vârsta de patru ani. Acum, Elizabeth a primit o şansă unică în viaţă, aceea de a lucra pentru celebra companie WWE.

UPDATE: Informaţia pe care Telekom Sport a oferit-o în urmă cu aproximativ o lună de zile s-a adeverit. Elizabeth Chihaia a semnat cu WWE şi este de aşteptat ca ea să debuteze cât de curând. Confrom Squared Circle Sirens, luptătoarea cu origini româneşti îşi va face apariţia în al treilea brand al WWE, NXT, urmând ca apoi, în funcţie de evoluţii să poată fi urmărită şi la Telekom Sport, în Raw Sau SmackDown.


În vârstă de 28 de ani, Elizabeth Chihaia s-a apucat de wrestling în 2012, dar până în prezent nu şi-a făcut apariţia decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling. Contractul ei cu fostul TNA a fost reziliat chiar în această vară, iar acum a intrat pe radarul WWE.

Conform Squared Sirens, Elizabeth se află în prezent în Orlando, Florida, la Performance Center, numele sub care este cunoscută pepiniera companiei lui Vince McMahon. Ea se află astfel într-o perioadă de probă, iar dacă WWE va decide să îi ofere un contract, ar putea fi văzută în curând şi la Telekom Sport, în showurile săptămânale WWE, Raw şi SmackDown.

VEZI AICI O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU ELIZABETH CHIHAIA

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările Instagram Telekom Sport! Merită!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wweelizabeth chihaiascarlett bordeauxwrestlingromania 

viewscnt
Articole similare