Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial! Gustavo s-a întors la Craiova. Brazilianul a fost prezentat. Pe ce perioadă va juca în Bănie | FOTO

E oficial! Gustavo s-a întors la Craiova. Brazilianul a fost prezentat. Pe ce perioadă va juca în Bănie | FOTOgalerie foto
Comentarii

Gustavo Vagenin (28 de ani) s-a întors la U Craiova. Brazilianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani, după ce în ultimul an şi jumătate a jucat în China, la Liaoning.

Gustavo a plecat de la Craiova în iulie 2018, clubul din Bănie încasând 850 de mii de euro pentru transferul brazilianului în China. Înainte să plece la Liaoning, atacantul a jucat 40 de meciuri în Liga 1, perioadă în care a înscris 14 goluri şi a oferit patru pase decisive.

El venise la Craiova în vara lui 2016, tot din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată evoluase în Italia, la Messina. 

„Brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până la sfârşitul sezonului competiţional, cu opţiune de prelungire pe 3 ani. Bine ai revenit în familia alb-albastră, Gustavo!”, a fost mesajul afişat de U Craiova pe site-urile oficiale de socializare.

Afla mai multe despre: craiovagustavoliga 1 

viewscnt
Articole similare