Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E OFICIAL! Mauricio Pochettino revine pe bancă. Argentinianul va antrena tot în Europa. Anunţul momentului

E OFICIAL! Mauricio Pochettino revine pe bancă. Argentinianul va antrena tot în Europa. Anunţul momentului
Comentarii

Mauricio Pochettino, fostul antrenor al echipei Tottenham Hotspur, şi-a anunţat oficial revenirea în fotbalul de top din Europa.

Deşi se zvonea că va lua pauză de la antrenorat până la finalul sezonului, fostul antrenor al lui Tottenham este decis să revină mai repede. Tehnicianul argentinian, aflat într-o scurtă vacanţă în ţara natală după despărţirea de Tottenham, a dezvăluit că se va întoarce în Europa pentru a prelua o nouă echipă.

Într-un interviu acordat pentru Fox Sports Argentina, Pochettino a mărturisit că a primit deja câteva oferte atractive şi este pregătit să revină pe banca tehnică.

"Urmează să revin în Europa pentru a lua o decizie în privinţa viitorului meu. La vârsta mea, nu am nevoie de mult timp de odihnă. Sunt dispus să ascult orice ofertă mi se oferă", a declarat Mauricio Pochettino, pentru presa argentiniană.

Mauricio Pochettino revine pe bancă

Conform presei engleze, de serviciile lui Pochettino este interesată, printre altele, şi Arsenal Londra, care l-a demis recent pe Unai Emery. Argentinianului nu îi surâde, însă, ideea de a merge la rivala celor de la Tottenham.

În schimb, Pochettino ar accepta fără probleme o ofertă de la Bayern Munchen, Real Madrid sau Manchester United, cluburi pe care le consideră mai mari decât Arsenal.

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino a fost demis, la 19 noiembrie, de la conducerea tehnică a echipei Tottenham Hotspur, finalista din sezonul trecut a Ligii Campionilor, din cauza rezultatelor slabe.

În vârstă de 47 de ani, Pochettino a venit la Spurs în mai 2014. El a lăsat echipa Tottenham pe locul 14 în clasamentul campionatului Angliei. În locul său a fost numit portughezul Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: pochettino 

viewscnt
Articole similare