Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E păcat să se facă diferenţa cu un penalty” Mihai Teja, nemulţumit după înfrângerea cu Farul: ”Nu cred că au avut ocazii până la acel 11m”

”E păcat să se facă diferenţa cu un penalty” Mihai Teja, nemulţumit după înfrângerea cu Farul: ”Nu cred că au avut ocazii până la acel 11m”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Farul Constanţa a învins, duminică, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a Ligii I.

Jefte Betancour a deschis scorul din penalty, iar Adrian Petre a majorat avantajul echipei gazdă în minutul 80. La final, Gică Hagi şi jucătorii săi s-au bucurat alături de galeria Farului.

Tot la final, antrenorul oaspeţilor, Mihai Teja a felicitat Farul pentru victorie: ”Felicit adversarul pentru victorie. Cred că nu am făcut un meci rău, am avut şi noi ocaziile noastre, poate nu am fost atât de incisivi. Nu ştiu nici Viitorul dacă şi-a creat vreo ocazie până la acel 11 metri. S-a dat penalty, s-a făcut diferenţa şi cam asta a fost tot” a spus Teja, după 0-2 la Farul.

”Nu am mai reuşit să revenim, deşi am avut câteva minute la dispoziţie. Sunt foarte mulţi jucători noi, mulţi accidentaţi, mulţi care nu au cartea verde. Din păcate, atât am putut astăzi, dar eu vreau să îi felicit pe băieţi. În afara rezultatului care nu ne mulţumeşte, eu zic că am făcut un joc bun” a mai adăugat tehnicianul medieşenilor.

Primul gol al Farului a fost marcat din penalty, iar Mihai Teja a atacat discret decizia brigăzii: ”E păcat să se facă diferenţa când echipele sunt echilibrate, numai la un penalty. Data trecută a fost la fel aici. În minutul 82, 0-0, penalty. Acum, se poate să fi fost penalty, nu vreau să vorbesc despre arbitraj” a mai spus Teja. 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare