Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E panică la Hollywood şi nebunie la Cannes! Dezvăluire bombă a lui Dumitru Dragomir: "Totul este bătut în cuie! Nu poţi s-o ţii numai cu vrăjeală"

E panică la Hollywood şi nebunie la Cannes! Dezvăluire bombă a lui Dumitru Dragomir: "Totul este bătut în cuie! Nu poţi s-o ţii numai cu vrăjeală"

Fotbal

Comentarii

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, are activitate şi după ce-a ieşit din fotbal. După ce-a scris prima sa carte "Meciurile vieţi mele", fostul preşedinte al LPF vrea să dea lovitura cu un nou volum.

"Lucrez la o carte de ficţiune de ceva timp. Am scris vreo 400 de pagini din cele 600 câte va avea volumul. Cred că voi finaliza cartea anul viitor. Merge mai greu pentru că am nevoie de informaţii. O fi 'Aurul lui Decebal' o carte de ficţiune, dar e bazată şi pe fapte reale. Nu poţi s-o ţii numai cu vrăjeală! Acum caut istorici pentru a-mi oferi informaţii din acea perioadă! Se va face şi un film după idea din cartea mea. Totul este bătut în cuie", spune Dragomir pentru Libertatea.
 
Între două cărţi, Dragomir mai are timp şi pentru construcţii. Mai precis lucrează cot la cot cu muncitori la ridicarea unor blocuri de locuinţe: "Aşa sunt eu, mă implic în tot, începând de la proiect, până la mistrie. Fac blocuri de locuinţe. Un apartament de două camere, super-lux, costă între 60.000 şi 90.000 de euro".
 

Afla mai multe despre: dumitru dragomircartefilmoscarhollywoodcannes 

viewscnt
Articole similare