Experiențe împreună.
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Ovidiu Pătraşcu, duel cu Alex Chipciu pe teren şi la FIFA 18. Vezi aici cine a ieşit învingător

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Ovidiu Pătraşcu, duel cu Alex Chipciu pe teren şi la FIFA 18. Vezi aici cine a ieşit învingător

FIFA 18

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal continuă la Telekom Sport cu un nou duel spectaculos. De această dată, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu l-a provocat pe internaţionalul român Alexandru Chipciu.

Ajutaţi de Silviu Lung jr, cei doi s-au întrecut mai întâi la executarea loviurilor de la 11 metri, iar apoi au încercat să nimerească bara transversală.

A urmat duelul la FIFA 18, acolo unde Chipciu a ales-o pe Manchester United pentru ”autobaza lui Mourinho”, în timp ce Ovidiu Pătraşcu a jucat cu Real Madrid. Vedeţi în materialul video de mai jos cine s-a descurcat mai bine pe teren, dar şi cine s-a impus la FIFA.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017. Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe  YouTube sau pe Facebook.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta