Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Ovidiu Pătraşcu, duel cu Sergiu Hanca pe teren şi la FIFA 18. Vezi cine a ieşit învingător

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Ovidiu Pătraşcu, duel cu Sergiu Hanca pe teren şi la FIFA 18. Vezi cine a ieşit învingător

FIFA 18

Comentarii

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal continuă la Telekom Sport cu un nou duel spectaculos. De această dată, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu l-a provocat pe mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca.

Cei doi au jucat mai întâi FIFA, acolo unde au fost două meciuri foarte echilibrate, pentru ca mai apoi să meargă pe terenul de fotbal. La FIFA, "Ovvy" a mers pe mâna României, iar fotbalistul lui Dinamo şi-a ales Brazilia.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017. Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe  YouTube sau pe Facebook.

Afla mai multe despre: ovvyfifahanca 

viewscnt
Articole similare