Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal: Ovvy, faţă în faţă cu Marius Niculae! Duel la FIFA 18 şi pe gazon între doi campioni | VIDEO EXCLUSIV

E-PLAY | FIFA vs Fotbal: Ovvy, faţă în faţă cu Marius Niculae! Duel la FIFA 18 şi pe gazon între doi campioni | VIDEO EXCLUSIV

FIFA 18

Comentarii

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal debutează la Telekom Sport cu un duel spectaculos. Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu şi-a măsurat forţele pe terenul de joc virtual şi pe cel real cu fostul internaţional român Marius Niculae.

Atacantul cu 43 de meciuri şi 15 goluri în naţionala României a acceptat provocarea campionlui mondial la FIFA, iar cei doi s-au duelat într-un meci de FIFA 18 şi apoi pe gazon, acolo unde au avut de "trecut" două probe: crossbar challenge şi penalty-uri.

Vezi în clipul de mai jos cum s-au descurcat cei  doi.

E-PLAY, Episodul 1 | Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu vs Marius Niculae


Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017.

Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe  YouTube sau pe Facebook.

Cine este Marius Niculae

Lansat în fotbalul mare la Dinamo, Marius Nicuae este unul dintre cei mai buni atacanţi români din ultimele decenii. După cinci ani petrecuţi în Ştefan cel Mare, unde a cucerit un titlu de campion (1999-2000) şi un trofeu de golgheter al României (2001), Niculae a făcut pasul spre Sporting Lisabona, după ce portughezii au plătit 3 milioane de dolari în schimbul său. Niculae a devenit campion al Portugaliei în 2002, sub comanda lui Ladislau Boloni. După un prim sezon spectaculos la alb-verzi, lui Niculae i-a fost fixată o clauză de transfer de 17,5 milioane de euro, iar vârful a intrat pe radarul lui AC Milan. Mutarea a picat însă după ce fostul atacant al lui Dinamo a suferit o accidentare la genunchi.

Tot la Sporting, "Săgeată" a disputat o finală de Cupa UEFA, în sezonul 2004-2005, pierdută însă în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova.

La echipa naţională, Niculae a strâns 43 de selecţii şi a înscris 15 goluri. A făcut parte din lotul tricolorilor la turneul final al Euro 2008.


 Nu rata materialele exclusive despre FIFA 18 din categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: e-playfifafotbalfifa 18marius niculaeovvyovidiu patrascu 

viewscnt
Articole similare