Experiențe împreună.
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Prima înfrângere la FIFA 18 pentru Ovidiu Pătraşcu. Duel încins pe terenul de fotbal şi în faţa televizorului cu Silviu Lung jr.

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Prima înfrângere la FIFA 18 pentru Ovidiu Pătraşcu. Duel încins pe terenul de fotbal şi în faţa televizorului cu Silviu Lung jr.

Special

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal a continuat la Telekom Sport cu un nou duel spectaculos. De această dată, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu l-a avut ca adversar pe unul dintre portarii echipei naţionale, Silviu Lung jr.

Cei doi s-au întrecut, pentru început, pe terenul de fotbal, unde au luat la ţintă bara transversală a porţii, apoi s-au mutat în faţa televizorului. Cu un avantaj serios luat în urma probei de tehnică, Silviu Lung jr. a beneficiat de o echipă mult mai bună în FIFA. Ce a ieşit la duelul dintre cei doi, puteţi urmări în noul episod din E-PLAY.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017. Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe  YouTube sau pe Facebook.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta