Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Victorie în ultima fază pentru Ovidiu Pătraşcu. Duel spectaculos cu Pantilimon

E-PLAY | FIFA vs Fotbal. Victorie în ultima fază pentru Ovidiu Pătraşcu. Duel spectaculos cu Pantilimon

FIFA 18

Comentarii

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal a continuat la Telekom Sport cu un nou duel interesant. De această dată, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu l-a avut ca adversar pe Costel Pantilimon.

După duelul de pe terenul de fotbal, unde au încercat să lovească barele porţii, Costel Pantilimon şi Ovidiu Pătraşcu s-au mutat în faţa televizorului. Cum portarul naţionalei a câştigat proba cu mingea, scor 1-0,, "Ovvy" a fost nevoit să îşi aleagă o echipă cotată cu patru stele în FIFA. 

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017. Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe YouTube sau pe Facebook.

Afla mai multe despre: ovidiu patrascupantilimonfifaleicesterreal madrid 

viewscnt
Articole similare