Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E posibil să vină investitori puternici din Dubai!” Clubul din Liga 1 care ar putea redeveni o super forţă: ”Vorbim săptămâna viitoare”

”E posibil să vină investitori puternici din Dubai!” Clubul din Liga 1 care ar putea redeveni o super forţă: ”Vorbim săptămâna viitoare”

Superliga

Comentarii

Unul dintre marile cluburi din Liga 1 s-ar putea bucura de investiţiile unor oameni de afaceri din Dubai.

Miliardarii din zona arabă au devenit tot mai interesaţi de fotbalul european. Însă aceştia au preferat să investească în cluburile din topul celor mai puternice campionate din Europa.

Am putea avea totuşi parte de o excepţie? Oficialul unui mare club din Liga 1 spune că poartă discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din Dubai, care ar fi interesaţi să investească.

Investitori arabi la unul dintre cele mai mari cluburi din Liga 1? ”Există această posibilitate”

Fotbalul din România a suferit grav în ultimii ani din cauza problemelor financiare. Dificultăţi uriaşe au avut şi marile cluburi de la noi şi unele dintre ele au intrat în faliment.

Multe dintre echipele mari din România au sperat că vor reuşi să atragă oameni de afaceri potenţi financiar, însă n-au avut prea mult succes.

Unul dintre aceste cluburi este Dinamo, care de ani buni are mari probleme financiare. În ciuda faptului că este a doua cea mai titrată echipă din România, Dinamo n-a reuşit până acum să atragă vreun investitor serios.

Ba dimpotrivă. Ultima oară a intrat pe mâna lui Pablo Cortacero, un controversat om de afaceri spaniol care a dublat datoriile clubului şi l-a adus în pragul falimentului.

Acum, Dinamo se află în insolvenţă şi Răzvan Zăvăleanu - administratorul judiciar al clubului - le oferă speranţe suporterilor echipei din Ştefan cel Mare.

El spune că se poartă discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din Dubai, care ar fi interesaţi să investească în Dinamo:

”Am avut tatonări cu câţiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani, dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta.

Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru PlaySport.

Au existat însă zvonuri şi în trecut care au susţinut că oameni de afaceri din zona arabă ar fi interesaţi să investească la Dinamo - unul dintre marile cluburi din România. Dar s-au dovedit a fi doar zvonuri.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare