Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E postul lui Şumudică în pericol?" Răspunsul dat de un fost antrenor din Liga I

"E postul lui Şumudică în pericol?" Răspunsul dat de un fost antrenor din Liga I

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a cedat în deplasarea de la Young Boys, scor 1-3, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. Acum, campioana României o va întâlni pe Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Ionuţ Badea, fostul antrenor din Liga I, a vorbit despre viitorul lui Şumudică după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor.

În opinia lui Badea, Şumi nu are postul în pericol!

"Noi am suferit la incosevenţă foarte mult timp, există această frenezie în a schimba antrenorii. Sincer, nu aş vedea deloc o scindare între cele două părţi. Continuitatea ar trebui să fie unul dintre criteriile care duc spre un club performant.

Sunt convins că CFR-ul nu va putea câştiga toate meciurile în Liga 1 şi vor exista şi aceste momente de gestionat”

Nu văd o situaţie de genul ăsta, poate doar printr-o situaţie foarte gravă, un conflict din nimic. Altfel nu cred! Sunt convins că CFR-ul nu va putea câştiga toate meciurile în Liga 1 şi vor exista şi aceste momente de gestionat. Începutul e bun, victoriile sunt la limită, dar ar trebui să crească, după ce au arătat până acum", a declarat Ionuţ Badea, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.

"CFR a avut o partitură normală pentru acest joc, a şi înscris. Au fost avizaţi de meciul din tur când forţa de joc şi posesia i-a adus în postura de a aborda o strategie de aşteptare. Dar cred că Şumudică a ales strategia corectă. Poate ar fi fost mai bine să fie ceva mai avansat când era condus, dar intervenea riscul de a primi mai multe goluri", a mai punctat antrenorul.

Meciurile din play-off-ul Europa League vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca.

Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicayoung boys 

viewscnt
Articole similare