Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E pregătit să devină liderul naţionalei. Răzvan Marin: ”Vreau şase puncte din aceste două meciuri!”. Ce spune despre adversarul de sâmbătă

E pregătit să devină liderul naţionalei. Răzvan Marin: ”Vreau şase puncte din aceste două meciuri!”. Ce spune despre adversarul de sâmbătă

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român, Răzvan Marin (22 de ani) a vorbit cu presa înainte de partida Suedia - România. Ce spune ”tricolorul” despre duelul de debut din preliminarii descoperi mai jos.

Răzvan Marin, poate cel mai constant fotbalist român din străinătate în acest moment a vorbit despre duelul cu Suedia într-o conferinţă de presă: ”Am făcut o mică entrorsă la meciul de duminică. Va fi un meci greu, de bătaie, Suedia este o echipă puternică. Ştim bine că au jucători de calitate individuală bună, dar noi trebuie să ne gândim la jocul nostru. M-am uitat pe lotul lor şi cred că şi ei au un lot echilibrat. Sunt sigur că şi noi avem individulităţi, iar pe teren să arătăm asta”

În ceea ce priveşte ecuaţia calificării, fiul lui Petre Marin o vede drept favorită pe Spania, naţionala pregătită de Luis Enrique: ”Spania pleacă cu prima şansă, apoi noi cu Suedia şi Norvegia. Cred că motivaţia vine de la fiecare pentru că e normal să fii motivat atât timp cât reprezinţi culorile echipei naţionale. Vrem să începem cu dreptul această campanie şi să scoatem un rezultat pozitiv”

Accidentările i-au dat mari bătăi de cap selecţionerului Cosmin Contra, dar nu îl sperie pe Răzvan Marin. Internaţionalul român crede că jucătorii convocaţi vor face faţă cu brio cerinţelor de la echipa naţională: ”Mister a chemat alţi jucători în locul absenţilor şi sunt sigur că cei care vor juca mâine vor da totul şi vor înecrca să facă tot ce depinde de ei pentru un rezultat bun. Ei au jucători foarte inalţi şi cred că este unul dintre punctele lor forte. Repet, cum am spus iniţial, trebuie să ne vedem de jocul nostru, să jucăm inteligent şi cred că totul va fi bine.”

Văzut de mulţi drept un viitor lider al echipei reprezentative, fotbalistul lui Standard Liege a mărturisit că se simte încrezător atunci când este asimilat astfel de către fanii echipei naţionale: ”Normal, am muncit şi o să muncesc în continuare ca să devin unul dintre lideri. De-asta am şi vrut să plec afară, ca să am meciuri tari, internaţionale şi sper să o ţin tot aşa. Vreau 6 puncte, dar sper să obţinem cel puţin patru. Normal însă îmi doresc două victorii în aceste meciuri. Prezenţa la Euro, nu doar pentru mine ci pentru toată lumea înseamnă enorm, mai ales că putem juca acasă în faţa suporterilor noştri”

Răzvan Marin este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 9 milioane de euro. El a semnat în 2017 cu Standard Liege, iar în acest sezon a evoluat în 37 de meciuri pentru belgieni, marcând 5 goluri şi reuşind alte 6 pase decisive.

La echipa reprezentativă, Marin are 12 selecţii şi un gol pentru naţionala României.

Afla mai multe despre: răzvan marinechipa naţională 

viewscnt
Articole similare