Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E pregătit să joace la Real Madrid!" Prima reacţie după ce Haaland a marcat la primul meci de la reluarea Bundesligii: ”Poate scrie istorie!”

E pregătit să joace la Real Madrid!" Prima reacţie după ce Haaland a marcat la primul meci de la reluarea Bundesligii: ”Poate scrie istorie!”

Borussia Dortmund

Comentarii

Alf Ingve Berntsen, fost antrenor al norvegianului minune, Erling Haaland, a vorbit despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Real Madrid.

Alf Ingve Berntsen l-a antrenat pe Haaland la Byrne FK în Norvegia şi spune că fostul său elev este gata să scrie istorie în fotbal: "De la 11-12 ani simţeam că poate ajunge un star, dar trebuie să recunosc, mă simt surprins că a ajuns atât de rapid. Nici nu-mi trecea prin cap că la această vârstă va fi al doilea marcator din UEFA Champions League" spune Berntsen, într-un interviu acordat presei spaniole.

"Dacă aş fi antrenorul uneia dintre primele cinci echipe ale lumii, l-aş cumpăra imediat pe Haaland. Eu îl văd deja pregătit să joace la Real Madrid. Are doar 19 ani şi poate creşte din toate punctele de vedere ca fotbalist. Este rapid, puternic, are tehnică bună şi mentalitate de învingător. Poate juca şi alături de un alt atacant, dar poate evolua şi singur, ca vârf împins. Este un fotbalist pregătit să scrie istorie" a mai declarat Alf Ingve Berntsen, pentru presa spaniolă.

Haaland a revenit pe micile ecrane la Telekom Sport, odată cu revenirea campionatului german de fotbal. Norvegianul a marcat primul gol al Borussiei Dortmund în derby-ul cu Schalke 04

Bundesliga poate fi urmărită pe canalale noastre începând din acest weekend.

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare