Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E primul pe listă!" Anunţ mare făcut de AS despre Florin Andone. Românul are o decizie extrem de importantă de luat

"E primul pe listă!" Anunţ mare făcut de AS despre Florin Andone. Românul are o decizie extrem de importantă de luatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Deportivo la Coruna a retrogdat matematic în Segunda Division, iar gruparea galiciană se pregăteşte de un veritabil "exod" în perioada de transferuri din vară.

Depor ţinteşte promovarea imediată în La Liga, însă e clar că bugetul de salarii trebuie eliberat, iar gruparea antrenată de Clarence Seedorf trebuie să renunţe la cei mai buni jucători.

În acest sezon, Deportivo a avut un buget de salarii de aproximativ 40 de milioane de euro, iar suma trebuie redusă la jumătate, notează presa din Spania.

Marea decizie a lui Andone! Acum ar fi fost calificat în Europa League dacă îşi urma instinctul


În acest context, cotidianul spaniol AS scrie despre dorinţa galicienilor de a-l vinde pe internaţionalul român Florin Andone, care este în acest moment "primul pe lista plecărilor".

"Obiectivul este să facă mai multe vânzări importante, iar primul jucător din vitrină este Andone. Românul a primit deja mai multe oferte în vară şi în ianuarie, iar cum clauza sa va fi redusă e calar că va deveni o ţintă pentru echipe din Spania şi din Europa!", scriu cei de la AS.

Astfel, Andone se află din nou într-un moment de cotitură al carierei, unul în care trebuie să ia o decizie pentru viitorul său. În vară, Andone a avut şansa unei mutări în Premier League şi a recunoscut că e tentat de un transfer. În cele din urmă  a decis să rămână, precizând că se simte bine la Deportivo. S-a dovedit însă o decizie greşită, în condiţiile în care echipa a retrogradat, în timp ce formaţia care oferise 13 milioane de euro în schimbul său, Burnley, a fost revelaţia sezonului în Premier League şi acum e pe locul 7, ca şi calificată în preliminariile Europa League.

Andone trebuie să decidă dacă va continua în Spania, evident la o echipă din La Liga, sau dacă îşi va încerca norocul într-un alt campionat cum este cel al Angliei.

Indiferent de decizia luată, este clar că sezonul 2018-2019 îl va găsi pe internaţionalul român la o altă echipă.

29 de meciuri a străns Andone pentru Deportivo la Coruna în acest sezon, marcând 6 goluri şi oferind două pase decisive
5 milioane de euro a plătit Deportivo La Coruna pentru transferul lui Florin Andone, în vara lui 2016

Afla mai multe despre: florin andonedeportivo. 

viewscnt
Articole similare