Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E prioritatea numărul 1, după Messi!" Şefii Barcelonei fac orice să-i prelungească înţelegerea, după patru oferte refuzate

"E prioritatea numărul 1, după Messi!" Şefii Barcelonei fac orice să-i prelungească înţelegerea, după patru oferte refuzate

FC Barcelona

Comentarii

Marc-Andre ter Stegen (27 de ani) este una dintre cele mai importante figuri de la FC Barcelona în ultimii ani, astfel că şefii de pe Camp Nou îi dedică o atenţie specială când vine vorba de prelungirea contractului. Reprezentanţii portarului neamţ şi preşedintele trupei blaugrana, Josep Maria Bartomeu, s-au întâlnit deja de mai multe ori pentru a pune la punct un nou contract al goalkeeperului german.

Sport, ziarul de casă al Barcelonei, scrie despre tratativele dintre Ter Stegen şi oficialii catalani. Jurnaliştii spanioli susţin că Bartomeu şi Oscar Grau, CEO-ul Barcelonei, se află în tratative cu Ter Stegen şi cu impresarii acestuia, pentru a obţine prelungirea contractului până în 2024. Oficialii catalani au organizat deja 4 şedinţe cu agenţii portarului german. Potrivit sursei citate, Ter Stegen îşi doreşte o creştere semnificativă a salariului, având în vedere aportul adus de neamţ în jocul Barcelonei.

"Este prioritatea numărul 1 a Barcelonei, după Messi!", susţin spaniolii despre negocierile dintre Marc-Andre ter Stegen.

Până în prezent, însă, cele două părţi n-au ajuns la nicio înţelegere în ceea ce priveşte noul contract. Ter Stegen este unul dintre cei mai buni portari din lume în acest moment, iar de când a ajuns pe Camp Nou, în 2014, Ter Stegen a impresionat prin intervenţiile sale fantastice, care au ţinut-o pe Barca în joc în foarte multe meciuri. În cele 224 de apariţii în poarta catalanilor, germanul a reuşit să încheie fără gol primit în 94 dintre2 acestea.

Viitor incert al lui Ter Stegen pe Camp Nou

Înfrângerea din El Clascio l-a făcut pe portarul Marc-Andre ter Stegen să-şi regândească viitorul. Presa din Spania scria în urmă cu câteva săptămâni despre faptul că Ter Stegen nu e hotărât să rămână pe Camp Nou şi în viitorul apropiat.  Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Lluis Canut, în emisiunea El Club de la Mitjanit de la Radio Catalunya. Lluis Canut a spus că recent un alt coleg de a-l său s-a întâlnit cu portarul neamţ pentru a-i propune să scrie o carte despre perioada sa de la FC Barcelona, dar goalkeeperul a spus că nu ştie sigur dacă va mai fi pe Camp Nou şi în sezonul viitor.

Sursa citată mai scrie faptul că un indiciu despre relaţiile reci care există între Ter Stegen şi colegii săi îl reprezintă faptul că niciunul dintre coechipierii neamţului nu s-a dus să-l felicite pe acesta după intervenţia salvatoare pe care a avut-o la şutul lui Isco, în El Clasico.

Afla mai multe despre: ter stegenfc barcelonacontract 

viewscnt
Articole similare