Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E RĂZBOI Barcelona - Real pe piaţa transferurilor! Galacticii vor să-l deturneze pe omul dat ca sigur pe Camp Nou! Toate detaliile

E RĂZBOI Barcelona - Real pe piaţa transferurilor! Galacticii vor să-l deturneze pe omul dat ca sigur pe Camp Nou! Toate detaliile

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul catalan Sport anunţă astăzi că Barcelona are concurenţă serioasă pentru obţinerea semnăturii lui Matthijs de Ligt, de la Ajax, deşi în ultimele luni tânărul fundaş olandez era dat ca sigur pe Camp Nou.

Real Madrid se află în căutarea unui stoper după apariţia informaţiilor conform cărora Raphael Varane şi-ar dori să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară.

Real Madrid a perfectat deja aducerea Éder Militão, de la Porto, pentru 40 de milioane de euro, însă galacticii mai vor cel puţin un fundaş. Iar Matthijs de Ligt pare ţinta perfectă pentru echipa lui Zidane. De Ligt are doar 19 ani, a strâns deja 14 prezenţe în naţionala Olandei şi are deja trei sezoane în prima echipă a lui Ajax, fiind titular în ultimii doi ani, perioadă în care trupa din Amsterdam a impresionat şi la nivel european.

Ajax e dispusă să se despartă de De Ligt pentru o sumă de peste 70 de milioane de euro, iar de numele fundaşului se mai interesează alte echipe mari ale Europei precum PSG, Juventus sau Bayern.



Totuşi, e clar că Barcelona şi Real Madrid sunt favorite pentru semnătura tânărului fundaş, cu un plus pentru gruparea catalană, care a perfectat deja aducerea lui Frenkie De Jong, tot de la Ajax.

Afla mai multe despre: barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare