Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E război total la CSA Steaua! Mesajul dur afişat de fani la meciul din Cupa României: "Să vă cânte lăutarii!"

E război total la CSA Steaua! Mesajul dur afişat de fani la meciul din Cupa României: "Să vă cânte lăutarii!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a câştigat sâmbătă primul trofeu de la reînfiinţare, însă lucrurile sunt departe de a se fi calmat la echipa Armatei. La meciul cu Carmen din finala Cupei României, faza pe Bucureşti, fanii au afişat un mesaj dur la adresa jucătorilor.

Ratarea promovării în Liga a III-a, pentru al doilea an consecutiv, i-a făcut pe fanii celor de la CSA Steaua să se îndepărteze de echipă. La meciul cu Carmen Bucureşti din finala Cupei României, faza pe Bucureşti, sectorul galeriei roş-albastre a fost pustiu. E adevărat că acest lucru a fost cauzat de decizia AMFB să se joace fără spectatori, însă suporterii au ţinut să le transmită jucătorilor că la fel ar fi stat lucrurile şi dacă ar fi avut liber să se ducă la meci.

Zeci de suporteri ai Stelei au venit la stadion înainte de fluierul de start al partidei, doar pentru a afişa un banner în peluza în care ar fi trebuit să ia loc. "Am fost mereu lângă voi şi v-am susţinut necondiţionat, v-aţi bătut joc de noi printr-un obiectiv ratat... Azi să vă cânte lăutarii!", a fost mesajul galeriei roş-albastre.

Altfel, acţiunile fanilor au avut deja un prim efect la echipă. Marius Lăcătuş şi întregul său staff şi-au prezentat demisiile înaintea meciului din Cupa României. Doar Ştefan Iovan a acceptat să mai rămână câteva zile pentru a conduce echipa în confruntarea finală cu Carmen Bucureşti. Şi acesta îi va părăsi însă pe militari în cel mai scurt timp.

"Eu am rămas două zile, pentru că nu mai era nimeni. Am fost rugat să mai stau două zile. Deci nu mai e nimeni din staff, să stea liniştiţi suporterii. Să facă ei, să pună ei antrenor, să facă ei transferuri, să facă ce vor.

Dar totul cu limită, pentru că deja am luat-o razna, deja suntem violenţi, deja ne ducem la stadion să batem jucătorii, să le dăm foc, să le luăm tricourile, să îi dezbrăcăm... e prea mult. Încă o dată, să nu uite că noi am făcut performanţele, susţinuţi de ei. Şi ei suferă, dar şi noi. Ca să ne terminăm cariera aşa cum vor ei, nu cred că e normal", a declarat Ştefan Iovan la finalul meciului.

CSA Steaua a câştigat finala Cupei României, faza pe Bucureşti, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa lui Carmen Bucureşti. 

Afla mai multe despre: csa steauamesajfaniscandal 

viewscnt
Articole similare