Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E rea intenţie". Gică Hagi, iritat de situaţia în care a ajuns! Reproşul făcut înainte de meciul din Liga 1: "Nu poate exista normalitate"

"E rea intenţie". Gică Hagi, iritat de situaţia în care a ajuns! Reproşul făcut înainte de meciul din Liga 1: "Nu poate exista normalitate"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a prefaţat meciul dintre Viitorul şi Astra, care are loc joi, ora 20:30 şi care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi www.telekomsport.ro. Antrenorul are totuşi o nemulţumire, înainte de meciul care are loc la vârful Ligii 1.

Viitorul şi Astra luptă pentru locul secund în acest moment. Constănţenii sunt pe locul trei, cu 32 de puncte, în timp ce giurgiuvenii sunt pe locul secund, cu două puncte în plus, astfel că miza partidei e una importantă. 

Înainte de meciul de la Ovidiu, "Regele" s-a plâns de programarea făcută în etapa intermediară din Liga 1 şi a menţionat că e "rea intenţie". Ultima partidă din Liga 1 a Viitorului a avut loc luni, în timp ce Astra a disputat ultimul meci pe 29 noiembrie: "Sunt trei puncte importante, sperăm să câştigăm contra unui adversar care este în formă, are jucători valoroşi, experimentaţi. Jucăm acasă şi, chiar dacă venim după o deplasare lungă şi grea, unde a fost foarte greu totul, de la climă la teren şi drumul, trebuie să facem tot posibilul să câştigăm cele trei puncte

Astra a stat şase zile, noi am stat două zile. Cei care au programat în felul acesta... Eu zic că există rea intenţie. Nu poate exista normalitate, să înţelegi ca o echipă să aibă şase zile libere şi cealaltă trei. Două, că cealaltă joacă. Şi deplasarea cea mai grea din România.

Nu avem ce face şi trebuie să câştigăm. Nu am pierdut de mult timp, avem victorii şi sperăm să continuăm pe acelaşi drum. Acasă jucăm bine şi sper să o facem şi mâine la fel", a declarat antrenorul Viitorului în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulviitorul astra 

viewscnt
Articole similare