Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E revoluţie în Gruia! Fanii cer socoteală conducerii. Ce i-a deranjat pe suporterii campioanei

E revoluţie în Gruia! Fanii cer socoteală conducerii. Ce i-a deranjat pe suporterii campioanei

Fotbal

Comentarii

Galeria lui CFR Cluj a reacţionat prin intermediul reţelelor de socializare, fiind nemulţumită de restricţiile impuse la partida cu Dinamo.

„Cu mai puţin de 48 de ore înainte de fluierul de start al meciului, am aflat că biletele în peluza noastră nu vor fi vândute la casele de bilete, cum se întâmplă de obicei la meciurile de acasă, ci pe baza unei liste nominale. Ne-am trezit puşi în faţa faptului împlinit, nu am fost consultaţi şi refuzăm să ne supunem acestei decizii, luate «pe motive de securitate din partea jandarmeriei».

Considerăm că această decizie este o bătaie de joc la adresa suporterilor şi denotă încă o dată lipsa de profesionalism şi incompetenţa de la nivelul conducerii clubului nostru. Chiar dacă la nivel administrativ s-au schimbat lucrurile de-a lungul timpului, atitudinea faţă de suporteri, indiferent dacă vorbim de suporterii noştri sau de oaspeţi, a rămas aceeaşi. Reamintim biletele la suprapreţ impuse oaspeţilor, bilete acordate doar pe baza buletinului de Bucureşti sau a legitimaţiei de suporter, amplasarea microfoanelor în peluza noastră, fără acordul nostru, etc., - lucruri pe care le-am condamnat la momentul respectiv şi cu care nu vom fi niciodată de acord!!”, a postat «Peluza Vişinie» pe Facebook.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1dinamofani cfr 

viewscnt
Articole similare