Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E revoluţie la FCSB în vară! 11 jucători pot părăsi clubul, iar al 12-lea e în stand-by. Echipa va fi DECIMATĂ!

E revoluţie la FCSB în vară! 11 jucători pot părăsi clubul, iar al 12-lea e în stand-by. Echipa va fi DECIMATĂ!

FCSB

Comentarii

Chiar dacă va câştiga titlul sau nu în Liga 1, FCSB are mari şanse de a se despărţi de 11 jucători la finalul sezonului. Cinci dintre ei rămân fără contracte, în vreme ce alţi şase îşi fac bagajele din motive diverse. O situaţie incertă planează şi asupra fotbalistului pe care Becali îl compară cu Mbappe.

Cinci jucători rămân fără contract

Eduard Stăncioiu, Arthur Jorge, Cristi Tănase, Mihai Pintilii şi Filipe Teixeira rămân fără contract din vară. Dacă primii trei n-ar reprezenta o pierdere pentru echipă, posibilele plecări ale lui Pintilii şi Teixeira pot crea mari probleme în angrenaj.

De altfel, Gigi Becali declara la începutul acestui an că Tănase şi Pintilii au contracte pe viaţă la Steaua, iar lui Teixeira îi va propune prelungirea. Totuşi, până în acest moment, niciunul dintre cei trei nu s-a aşezat la masa negocierilor cu conducerea clubului.

Budescu, Gnohere, Alibec şi Benzar vor să plece

Constantin Budescu a răbufnit după meciul câştigat împotriva Craiovei, arătându-se deranjat de faptul că antrenorul l-a schimbat la pauză. Atacantul are o clauză specială în contract, cu ajutorul căreia se poate transfera foarte uşor, atât timp cât echipa care îl doreşte o achită. 

În cazul lui Denis Alibec motivul este cu totul altul. Atacantul a primit nenumărate şanse, pe care nu a reuşit însă să le fructifice. Florin Lovin îi caută cu disperare o altă echipă, iar acesta ar putea ajunge în MLS, la New York Red Bulls.

Ajuns la 30 de vani, Harlem Gnohere a făcut un sezon fantastic şi vizează un transfer în zona arabă pentru a obţine un contract cât mai bun. Totodată, astăzi a apărut o informaţie în Gazeta Sporturilor conform căreia şi Romario Benzar vrea să plece, pe motiv că s-ar plafona la această echipă. 

Larie pe lista neagră, Man aşteaptă oferta din străinătate

Ionuţ Larie nu mai are deloc viaţă la FCSB, patronul fiind foarte nemulţumit de prestaţiile sale. Dică a fost nevoit să apeleze în anumite meciuri la jucători care nu erau la bază fundaşi centrali doar pentru a nu-l utiliza pe fundaşul luat de la CFR Cluj.

Dennis Man (19 ani) poate reprezenta o nouă lovitură financiară pentru FCSB, de calibrul lui Stanciu, Gardoş sau Chiricheş. Puştiul a jucat extraordinar în acest sezon şi mai multe cluburi importante sunt interesate de el. Rămâne de văzut dacă oferta potrivită va veni la vară.

Ce se va întâmpla cu Florinel?

Florinel Coman a făcut un sezon mult sub aşteptările specialiştilor. Viaţa din Bucureşti l-a dat peste cap pe tânărul jucător adus de la Viitorul. Acesta a stat mai mult accidentat, iar când a intrat pe teren nu a impresionat. Mai mult, patronul şi antrenorul au spus că nu are atitudinea potrivită nici la antrenamente. E greu de crezut că acesta va fi transferat ori împrumutat luând în calcul suma piperată plătită în schimbul său, dar şi vârsta (20 ani). Cert este că va trebui să tragă tare în vară pentru a rămâne la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai pintiliiarthur jorgefcsbcristi tanasefilipe teixeira 

viewscnt
Articole similare