Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E REVOLUŢIE la Real Madrid! 600 de milioane de euro pentru 5 GALACTICI care salvează gruparea blanco

E REVOLUŢIE la Real Madrid! 600 de milioane de euro pentru 5 GALACTICI care salvează gruparea blanco

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez este hotărât să schimbe o mare parte din lotul Realului care a condus gruparea blanco de la performanţe absolute la un sezon catastrofal.

Preşedintele blanco vrea să spele ruşinea sezonului ratat cu transferuri de sute de milioane. Înfrângerea cu Ajax Amsterdam l-a convins!

Scandal cu Sergio Ramos: ”Mă plăteşti şi plec!”

Perez a coborât la finalul meciului în cabine şi şi-a certat jucătorii acuzându-i de lipsă de determinare şi implicare. Cearta preşedintelui l-a făcut pe Sergio Ramos să izbucnească, cel mai vechi jucător din lotul madrilenilor şi căpitanul echipei blanco transmiţându-i prelşedintelui: ”Mă plăteşti şi plec.Dacă eu sunt vinovatul se rezolvă” a tunat Ramos.

5 mutări galactice pe care Florentino Perez le va face la Real Madrid în vară

Paula Serrano, jurnalistă spaniolă vine cu informaţii noi dinspre Concha Espina şi anunţă lista ”galacticilor” pe care Florentino Perez este convins să o transforme în realitate. Mai marele blanco vrea să facă revoluţie şi nu va ţine cont de bani pentru asta.

Neymar e cap de listă. Preşedintele e convins că brazilianul este viitorul lider al echipei madrilene şi jucătorul de marketing care poate transforma totul la Madrid. Pe lângă el, Florentino Perez îl vrea pe Eden Hazard, belgianul al cărui contract expiră în 2020. Şi-a declarat clar intenţiile de a juca la Real Madrid, iar Perez îl vrea lângă Neymar. Serrano scrie chiar că Hazard şi Real Madrid s-au înţeles deja asupra termenilor contractului.

Pe lângă ei, Florentino ştie că Real Madrid are nevoie de un marcator pur sânge. ”Altul mai bun ca el, disponibil, nu există” scrie sursa citată. Numele său este Harry Kane, fotbalist pe care Perez îl doreşte în atacul ”albilor” şi pentru care este dispus să-l dea la schimb chiar şi pe Gareth Bale.

Lista nu se termină aici. Proiectul PSG este în pericol, pentru că şeicii sunt deja iritaţi. Mbappe nu mai este o ţintă imposibilă susţine Serrano care crede că Florentino este dispus la orice efort financiar pentru a-l aduce pe starul francez la Real Madrid.

La cei 4 ”galactici” se adaugă ”un galactic” pe banca tehnică. Numele său va fi Zinedine Zidane, Jurgen Klopp sau Jose Mourinho, mai scrie Paola Serrano, care consideră că portughezul este marele favorit pentru a reveni la Real Madrid.

Transferurile gândite de Florentino Perez ar putea costa Madridul 600 de milioane de euro şi afecta astfel proiectul noului stadion Santiago Bernabeu, la care preşedintele se gândeşte serios să renunţe.

Cum ar putea arăta Real Madrid din vară: Courtois - Carvajal, Varane, E. Militao, Marcelo - Casemiro, Kroos - Hazard, Neymar - Mbappe, H.Kane.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare