Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E ruptură totală în naţionala Argentinei! Jucătorii nu-l mai iau în considerare pe Sampaoli. Aguero către reporteri: "Lăsaţi-l să spună ce vrea"

E ruptură totală în naţionala Argentinei! Jucătorii nu-l mai iau în considerare pe Sampaoli. Aguero către reporteri: "Lăsaţi-l să spună ce vrea"

Cupa Mondială

Comentarii

Kun Aguero a marcat singurul gol de până acum al Argentinei la acest Mondial, însă împotriva Croaţiei a jucat extrem de slab. Atacantul lui Man City nu a atins mingea în ultimele 21 de minute ale primei reprize, fiind înlocuit ulterior de Higuain.

La finalul meciului însă, Aguero a lăsat să se înţeleagă faptul că planurile tactice eronate ale selecţionerului sunt principala cauză pentru care Argentina e aproape de eliminare la CM 2018.

”Mă simt plin de mânie şi tristeţe. Dar mai există încă o şansă. Acum depindem de ceilalţi, dar există încă speranţă, un miracol. Trebuie să aşteptăm şi să încercăm să batem Nigeria”, a spus Aguero. Apoi, reporterii l-au întrebat dacă Sampaoli are dreptate atunci când spune că jucătorii nu s-au adaptat la modificările sale de ordin tactic, iar Aguero a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: "Lăsaţi-l să spună ce vrea".

Croaţia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Argentinei. Au marcat Rebici '53, Modrici '80 şi Rakitici '90+1.

Afla mai multe despre: kun aguerojorge sampaoliargentinacroatia 

viewscnt
Articole similare