Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E SCANDAL la Real Madrid înaintea returului cu Ajax! "Să nu mai joace titular niciun minut!”. Sergio Ramos şi-a pus la colţ un coechipier

E SCANDAL la Real Madrid înaintea returului cu Ajax! "Să nu mai joace titular niciun minut!”. Sergio Ramos şi-a pus la colţ un coechipier

Real Madrid

Comentarii

Şeful vestiarului madrilen, Sergio Ramos a făcut scandal de faţă cu Santiago Solari. DiarioGol explică motivele pentru care căpitanul madrilenilor a izbucnit.

”Să nu mai joace niciun minut titular!”. Asta susţine sursa citată că i-a transmis Sergio Ramos pe un ton răstit, antrenorului Santiago Solari. Cel pus la zid de căpitanul madrilenilor este Gareth Bale, super starul galez intrat şi în dizgraţia fanilor, dar şi a celor mai importanţi jucători din lot.

Ramos şi-a pierdut răbdarea cu Bale despre care ar fi spus apropiaţilor că a fost adus la Madrid pentru a câştiga meciuri şi a face diferenţa. Ceea ce, în ultima vreme nu se întâmplă. Căpitanul a explicat în ”cearta” din vestiar că aceasta este opinia tuturor celorlaţi jucători din lot şi că totul a început după meciul de la Levante, acolo unde Bale nu a fost titular, iar după ce a marcat din penalty ar fi rostit câteva cuvinte urâte la adresa colegilor săi. DiarioGol susţine că doar Luka Modric mai este de partea fotbalistului galez, iar în discuţia la care a participat şi el alături de ceilalţi lideri (Ramos, Isco, Marcelo, Benzema) i-a luat apărarea galezului.

Zilele lui Bale la Real Madrid sunt însă numărate. Starul galez este foarte aproape să plece de pe Santiago Bernabeu în vară, dar în aceeaşi situaţie se află şi antrenorul Santiago Solari. Rămâne de văzut cum va proceda antrenorul argentinian, dar şi dacă informaţiile site-ului spaniol se vor confirma. Ţinând cont că Ramos este cel mai influent fotbalist din vestiarul blanco, ”cearta” despre care scrie DiarioGol nu este deloc exclusă.

După plecarea lui Lopetegui, Ramos a ieşit public şi a făcut o afirmaţie care l-a îndepărtat pe Antonio Conte de Real Madrid. Italianul nu era pe placul liderului madrilen: ”Respectul se câştigă, nu se impune” a spus Sergio Ramos la acea vreme. Iar Conte nu a mai luat avionul spre Madrid, aşa cum scria presa din Capitala Spaniei.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare