Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E seara campionilor la Zoom Sport! Constantin Ştefan, invitatul Geaninei Iacob, într-o emisiune dedicată handbaliştilor de la Dinamo

E seara campionilor la Zoom Sport! Constantin Ştefan, invitatul Geaninei Iacob, într-o emisiune dedicată handbaliştilor de la Dinamo

Diverse

Comentarii

Geanina Iacob vă aşteaptă în această seară la o nouă ediţie Zoom Sport! Antrenorul handbaliştilor de la Dinamo, Constantin Ştefan, dar şi preşedintele secţiei de handbal, Daniel Georgescu, vin la Telekom Sport să ne spună cum au sărbătorit câştigarea celui de-al patrulea titlu.

Aşa cum v-a obişnuit, Geanina Iacob va avea din nou invitaţi de top la Zoom Sport. După ce săptămâna trecută au câştigat pentru a patra oară consecutiv titlul de campioni, dinamoviştii vor fi în prim plan în această seară, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3. 

Antrenorul Constantin Ştefan şi preşedintele secţiei de handbal, Daniel Georgescu, vor fi în platou să ne dezvăluie toate planurile legate de următorul sezon. Vom afla cine vine, cine pleacă, dar şi cum vor aborda dinamoviştii următoarea aventură din Liga Campionilor. 

În plus, veţi urmări un reportaj de senzaţie cu Descat şi Alouini. Echipa Telekom Sport i-a dus în Centrul Vechi şi i-a provocat să-şi arate talentul la cântat. 

Nu i-am uitat nici pe handbaliştii de la CSM Bucureşti, care au câştigat Cupa Challenge. 

Bineînţeles, veţi afla şi ultimele noutăţi din toate sporturile, mai ales că este o săptămână plină de competiţii de top. 

Afla mai multe despre: zoom sportdinamo handbaldinamo campioanaconstantin stefan 

viewscnt
Articole similare