Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E sigur! Meciul CSM Poli Iaşi - Astra va fi reprogramat! Toate informaţiile de la Iaşi şi reacţii "la cald"

E sigur! Meciul CSM Poli Iaşi - Astra va fi reprogramat! Toate informaţiile de la Iaşi şi reacţii "la cald"

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi şi Astra se întâlnesc într-un meci contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Programat să se joace duminică, de la 18:00, meciul a fost amânat din cauza condiţiilor meteo şi va fi reprogramat la o altă dată.

CSM Poli Iaşi - Astra, echipele de start:

  • Poli Iaşi: Kelava - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - Gavrilă, P. Mendes, Pantîru - Kizito
  • Rezerve: Koselev, Joalisson, Luis Carlos, Chelaru, A. Cristea, Mihăescu, Zaharia
  • Astra: Iliev - Belu, Erico da Silva, Polczak, Al. Stan - T. Seto - Balaure, Fl. Matei, Mrzljak, L. Buş - Abang
  • Rezerve: Lazar, Radunovic, Bejan, V. Gheorghe, Urko Vera, Dandea, Moise

 


UPDATE 17:59 Acum e sigur. Meciul Poli Iaşi - Astra va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Oficialii partidei şi reprezentanţii celor două partide au decis în cele din urmă că partida nu se poate disputa.


17:58 Flavius Stoican, înainte de Poli Iaşi - Astra. "O să vină de sus zăpadă şi va fi foarte dificil... s-ar putea să se întrerupă în minutul 30, 40 şi să-l reluăm" Ieşenii spun că vor respecta decizia Astrei: "Facem cum vor ei!"


 


17:41 Mariuş Onofraş: "Meciul poate începe fără nicio problemă, dar există riscul să nu se poată termina, în funcţie de ce se va mai întâmpla!"

Team-managerul echipei gazdă a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia de la Iaşi.


17:35 Situaţie ciudată la Iaşi, unde instalaţia de nocturnă şi cea de încălizire a gazonului nu pot funcţiona în paralel. Astfel, dacă meciul se va juca, sunt toate şansele ca terenul să îngheţe extrem de rapid.


17:30 Corina Marinaş ne aduce cele mai noi informaţii despre starea gazonului de pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iaşi:

17:05 Se începe îndepărtarea foliei. La 17:30 echipele vor ieşi la încălzire. Arbitrul Bârsan a afirmat că dacă la ora disputării meciului condiţiile vor fi similare cu cele de acum, va da drumul jocului. Încălzirea funcţionează, terenul este destul de moale din cauza umidităţii ridicate.

16:20 Ce le două echipe au ieşit să inspecteze terenul. Cei de la Iaşi au dat asigurări că terenul va fi curăţat. La 17:15 începe îndepărtarea foliei de protecţie. Responsabilii cu intreţinerea gazonului sunt optimişti...

15:00 Ultimele informaţii de la Iaşi, aduse de reporterul Corina Marinaş. Cum arată terenul.

UPDATE 13:37 | Terenul este acoperit de zăpadă şi, la fel ca-n cazul partidei dintre FC Botoşani şi Dinamo, meciul dintre CSM Poli Iaşi şi Astra Giurgiu ar putea fi reprogramat

Fără speranţe în lupta pentru titlu, cele două formaţii speră să prindă locul 4 la finalul play-off-ului, poziţie ce poate asigura prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Europa, în cazul în care CS U Craiova va câştiga Cupa României şi va încheia campionatul pe podium.

Viitorul ocupă în prezent locul 4 în Liga 1, cu 23 de puncte, cu unul mai mult decât Astra şi trei peste CSM Poli Iaşi. În aceste condiţii, lupta este deschisă şi orice formaţie poate spera cu şanse reale la îndeplinirea obiectivului.

Astra a ajutat-o pe Iaşi să se califice în play-off după ce în ultima etapă a sezonului regulat a învins-o pe Dinamo pe teren propriu.

Astra merge la Iaşi cu o stare de tensiune generată de răcirea relaţiilor dintre patronul echipei, Ioan Niculae, şi tehnicianul Edi Iordănescu. Niculae a fost critic la adresa echipei după înfrângerea cu CS U Craiova, iar răspunsul lui Iordănescu nu a întârziat. Acesta a vorbit deschis despre nemulţumirile sale, precizând însă că are de gând să rămână cel puţin până la finalul sezonului. "Nu pot să îmi iau geanta să plec la orice fel de nemulţumire. Chiar dacă, recunosc, nu am digerat foarte uşor declaraţiile după meciul cu Craiova", a spus Iordănescu. Antrenorul a transmis însă şi un semnal de alarmă: ”Mi-aş dori ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întample şi problemele să le discutăm în privat, sper că aşa se va întâmpla. Sper că nu voi fi obligat să mă adaptez la o astfel de comunicare şi să îmi spun şi eu punctele de vedere în public. Pentru mine vorbesc doar rezultatele. Faptul că am ridicat nivelul aşa de sus, probabil că pretenţiile au crescut. Însă suntem la un moment când încă nu ne putem compara cu nişte forţe ale competiţiei. Nu s-a discutat în public despre schimbarea obiectivului. Nu am discutat aşa ceva cu nimeni”.

De cealaltă parte, la Iaşi atmosfera a fost stricată de eliminarea din Cupa României, însă tehnicianul Flavius Stoican speră ca echipa să rămână motivată şi să lupte pentru îndeplinirea obiectivului din campionat.

"Vrem să câştigăm pentru că putem ajunge pe locul 4. Întâlnim o echipă cu un antrenor pe care eu îl respect foarte mult. Respect această echipă pentru că prin evoluţia cu Dinamo a făcut ca noi să fim în play-off. Ne dorim să nu mai pierdem, mai ales pe final de meci", a spus Stoican înainte de confruntarea cu Astra.

Afla mai multe despre: astraiasiplay-offliga 1 

viewscnt
Articole similare