Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E supărător şi deranjant”. Laszlo Balint, dezamăgit de proprii fotbalişti după egalul cu Academica Clinceni. UTA, fără victorie la Arad

„E supărător şi deranjant”. Laszlo Balint, dezamăgit de proprii fotbalişti după egalul cu Academica Clinceni. UTA, fără victorie la Arad

UTA

Comentarii

Victoria cu Dinamo, scor 1-0, rămâne singura pentru UTA Arad în Liga 1. Echipa lui Laszlo Balint a remizat nul cu Academica Clinceni şi e în continuare în căutarea primului succes pe Stadionul Francisc von Neuman.

În urma remizei cu Academica Clinceni, UTA este pe locul 12 în Liga 1, cu şapte puncte, obţinute din o victorie, patru egaluri şi o înfrângere. În următoarea etapă, nou-promovata are meci cu Hermannstadt, la Sibiu.

„Cel puţin în prima repriză am suferit foarte mult pentru că, în ciuda faptului că am discutat toată săptămâna cu băieţii, se pare că nu am reuşit să îi fac să înţeleagă că trebuie să intrăm concentraţi, că trebuie să intrăm motivaţi.

Din fericire, ne-am revenit în repriza a doua, cel puţin ca şi mentalitate, ca atitudine. Se ridică iar nişte semne de întrebare, trebuie să le reglăm foarte repede. Iată că nu putem să ne săltăm din acea zonă a clasamentului, o victorie astăzi putea să ne ducă până pe locul 6. Nu reuşim să câştigăm la Arad, ceea ce pentru mine e extrem de supărător şi deranjant. Acesta stadion nou iată că nu ne-a adus încă acel sentiment al victoriei şi e dureros”, a declarat Laszlo Balint, după UTA - Clinceni, scor 0-0.

Afla mai multe despre: utabalintclinceni 

viewscnt
Articole similare