Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E timpul să câştigi mai mult! Lucky Six, jocul preferat al românilor, are noi tipuri de premii în meniu

E timpul să câştigi mai mult! Lucky Six, jocul preferat al românilor, are noi tipuri de premii în meniu

Diverse

Comentarii

Am adăugat premii noi în ofertă! De câte ori ai mers în agenţiile Casa Pariurilor, ţi-ai încerat norocul şi la bile, la loteria Lucky Six.

Am adăugat premii noi în ofertă! De câte ori ai mers în agenţiile Casa Pariurilor, ţi-ai încerat norocul şi la bile, la loteria Lucky Six. Fie cu un bilet aleator, fie cu 6 numere norocoase! Acum joci Lucky Six şi pe casapariurilor.ro, iar de Paşte ţi-am pregătit o surpriză la care sigur nu te aşteptai.

Începând din luna aprilie, jocul Lucky Six te premiază cu Jackpot-uri de milioane, în fiecare zi, indiferent cât sau când joci! Mai mult, am mărit numărul de evenimente cu peste 190 de runde pe zi, pentru ca tu să câştigi mai des şi mai mult. De acum, pe casapariurilor.ro aştepţi doar 3 minute între rundele de Lucky Six, iar atunci când plasezi biletul eşti automat cu gândul la premiul cel mare.

Punem la bătaie trei tipuri de jackpot, care pot "pica" în orice moment, chiar pe biletul tău inspirat. Atât de simplu! Joci şi aştepţi momentul norocos, pentru Jackpot-ul de bază, Mega Jackpot sau Jackpot-ul cât Casa. În plus, dacă intuieşti corect bilele care "aterizează" pe simbolul steluţă, îţi poţi dubla sau chiar tripla premiul final. Participă la distracţie cu un click şi vei încasa şi pachetul de "bun venit" în aplicaţie, până la 600 de Lei, pe care-i poţi juca pe Lucky Six. Iar surprizele nu se opresc aici!

Totodată, ştim cât de mult îţi place să ai o experienţă distractivă pe telefon, de oriunde te-ai afla, aşa că am adus îmbunătăţiri versiunii de mobil a jocului. Optimizările din jocul Lucky Six te aduc şi mai aproape de Jackpot-urile zilnice, cu oricare dintre cele trei tipuri noi de premii. Fii Băiat de Casă şi fă-ţi singur un cadou XXL de Paşte, direct din aplicaţie, cu jocul care a cucerit deja România! #casafiebine

Afla mai multe despre: lucky six 

viewscnt
Articole similare