Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E totul doar de faţadă? Au uitat de conflicte şi au trecut la declaraţii măgulitoare. Ce şi-au transmis aseară Miriuţă şi Niculescu

E totul doar de faţadă? Au uitat de conflicte şi au trecut la declaraţii măgulitoare. Ce şi-au transmis aseară Miriuţă şi Niculescu

Fotbal intern

Comentarii

Luna trecută, Vasile Miriuţă a fost foarte aproape de a se despărţi de Dinamo. Conducătorii din Ştefan cel Mare au negociat cu Claudiu Niculescu, însă au fost refuzaţi de antrenorul celor de la FC Voluntari. Ulterior, Miriuţă l-a criticat pe Niculescu pentru faptul că a recunoscut în presă că a fost contactat de şefii lui Dinamo, dar acum se pare că toate problemele au fost date uitării.

În etapa următoare, Dinamo va primi vizita lui FC Voluntari, luni, în direct la Telekom Sport 1.

"Claudiu e un antrenor foarte bun. Nu avem un meci uşor cu Voluntari. Va trebui să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a câştiga, chiar dacă ne târâm pe teren ca o broască ţestoasă. Îl voi aştepta la o cafea" , a spus Vasile Miriuţă.

"O să mă întâlnesc cu Vasile şi vă asigur că nu e nicio problemă între mine şi Vasile. O să vedeţi voi după meci. O să ne întâlnim, o să stăm la o cafea, a spus şi el acest lucru, chiar aştept momentul să mă întâlnesc cu Vasile. Suntem oameni în primul rând" , a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: vasile miriutaclaudiu niculescufc voluntaristefan cel maredinamo 

viewscnt
Articole similare