Experiențe împreună.
You are here:

”E uimitor!”. Atacantul propus de MM Stoica, dar pe care Gigi Becali a refuzat să plătească 1,5 milioane de euro ”rupe” plasele în Europa

”E uimitor!”. Atacantul propus de MM Stoica, dar pe care Gigi Becali a refuzat să plătească 1,5 milioane de euro ”rupe” plasele în Europagalerie foto

FCSB

Are 30 de ani şi a jucat în România vreme de 3 sezoane. Între timp a plecat din fotbalul românesc şi a reuşit peste 60 de goluri în Turcia şi Israel.

Numele său este Anthony Nnaduzor Nwakaeme, cunoscut iubitorilor de fotbal din România ca ”Tony”. Nigerianul crescut la Academia lui Vejle a fost propus pentru un transfer la Steaua de Mihai Stoica, manager general la acea vreme în Ghencea.

Gigi Becali a ezitat însă să plătească 1.5 milioane de euro pentru el: ”Eu m-am întâlnit cu Florian Walter, pentru a perfecta o altă afacere. Am eu un teren prin Chitila, el are o bază... ne-am întâlnit noi şi am discutat. După care am discutat despre Adrian Cristea şi Tony. El mi-a zis că Tony face 1,5 milioane de euro, i-am zis să-i trăiască şi să fie sănătos” spunea patronul Stelei de la acea vreme, despre discuţiile purtate cu oficialii Universităţii Cluj.

Tony a plecat din România la Hapoel Raanana în Israel, acolo unde a punctat de 14 ori. A jucat din 2015 pentru Hapoel Beer Sheva, formaţie unde a explodat, marcând 49 de goluri. Anul trecut a atras atenţia mai multor grupări importante din Rusia, Ucraina şi Turcia, iar în cele din urmă a ales să joace pentru Trabzonspor, una dintre cele mai iubite şi populare formaţii din Turcia.

La formaţia pregătită de Unal Karaman are deja 12 goluri în 30 de meciuri disputate în acest sezon, dar şi 9 pase decisive Duminică a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în victoria cu Malatyaspor fiind desemnat jucătorul săptămânii în Super Liga Turcă: ”E uimitor. Dacă îi laşi spaţiu te judecă foarte uşor” scrie presa din Turcia.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme a debutat între timp şi în naţionala Nigeriei, iar la 30 de ani are o cotă de piaţă de doar 1.5 milioane de euro.

  • 1,1 milioane de euro a plătit Trabzonspor pentru Tony
  • 12 goluri a marcat pentru Trabzon în această stagiune
  • 9 pase decisive are în 2.375 de minute disputate

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta