Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un alt jucător. Acum dă şi goluri”. Olaru şi-a luat revanşa faţă de unul dintre cei mai mari critici de-ai săi, după meciul cu Iaşi | EXCLUSIV

”E un alt jucător. Acum dă şi goluri”. Olaru şi-a luat revanşa faţă de unul dintre cei mai mari critici de-ai săi, după meciul cu Iaşi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a avut cu Poli Iaşi unul dintre cele mai bune meciuri ale sale la FCSB în ultima perioadă, iar prestaţia a fost remarcată inclusiv de unul dintre cei mai mari critici de-ai săi, Basarab Panduru, care îl tot acuza că aleargă mult, dar nu dă şi goluri.

FCSB a trecut de Poli Iaşi, scor 2-1, într-un meci din etapa a şasea a noului sezon din Superliga României.

Golurile bucureştenilor au fost marcate de Ovidiu Popescu, în minutul 44, şi Darius Olaru, în minutul 68, respectiv Vaşvari (79) pentru moldoveni.

La ambele reuşite semnate de jucătorii roş-albaştrilor pasa decisivă a venit din partea lui Florinel Coman.

”E un alt jucător. Acum dă şi goluri”. Olaru l-a ”pus la punct” pe unul dintre cei mai mari critici de-ai săi, după meciul cu Iaşi | EXCLUSIV

Totuşi, un alt jucător care a impresionat în acest meci este Darius Olaru, iar aspectul principal pe care l-a evidenţiat Basarab Panduru în jocul mijlocaşului priveşte apetitul său ofensiv.

Expertul Orange Sport a subliniat faptul că Olaru este mai prezent pe faza ofensivă în actualul sezon decât în cel precedent, când apărea mai mult în zona defensivă.

Principalul motiv al jocului diferit prestat de Olaru în această stagiune ţine şi de noua sa poziţie din teren, deoarce el este cel mai avansat jucător de la mijloc.

Ceilalţi doi mijlocaşi, Ovidiu Şut şi Damjan Djokovic sau Ovidiu Popescu, joacă mai retras şi îi acoperă spatele pe teren, astfel că îi oferă lui Olaru şansa de a fi mai prezent în prejma careului advers.

”Olaru este un alt Olaru. Acum dă şi goluri. Trebuie să dea şi goluri din poziţia aia de inter”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Darius Olaru a ajuns la FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaş. Gigi Becali plătea 600.000 de euro atunci în schimbul jucătorului.

În vârstă de 25 de ani, Olaru a disputat 140 de meciuri pentru bucureşteni, reuşind 20 de goluri şi 25 de pase decisive.

În actualul sezon, mijlocaşul a marcat două goluri în cinci partide. Mai are patru prezenţe şi în preliminariile Conference League.

Cotat la 5,3 milioane de euro, Darius Olaru a strâns şi cinci prezenţe în tricoul naţionalei României.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare