Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un Gigi Becali fără lovele!” Neluţu Varga este aspru criticat după haosul de la Cluj: ”Suntem în sălbăticie!”

”E un Gigi Becali fără lovele!” Neluţu Varga este aspru criticat după haosul de la Cluj: ”Suntem în sălbăticie!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League după ce a pierdut cu 6-1 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad. În manşa secundă, campioana României a pierdut cu 2-1 şi imediat a izbucnit în scandal monstru în Gruia.

Vineri dimineaţă, Marius Şumudică şi jucătorii n-au primit acceptul de a intra în baza de pregătire, unde aveau programat un antrenament.

Cu o seară înainte, Neluţu Varga a decis să-l demită, însă Şumudică şi jucătorii au aflat din presă această decizie.

De asemenea, după meciul cu Steaua Roşie Belgrad, s-a lăsat cu ameninţări şi bataie în Gruia. 

În vestiarul lui CFR cluj s-a iscat un scandal în care au fost implicaţi Ivaşcu, Viorel Boncoi, Radu Pralea, dar şi bodyguarzii lui Neluţu Varga.

Dumitru Dragomir l-a criticat dur pe Neluţu Varga, patronul CFR-ului, care a permis tot acest circ de la Cluj.

„Suntem în sălbăticie. Suntem sălbatici rău de tot dacă se poate ca o echipă aflată pe primul loc şi calificată în Conference League, fără vreun transfer de răsune, să te duci să iei staff-ul la bătaie... asta înseamnă că suntem sălbatici.

Alibec e venit împrumut. Împrumutul nu joacă niciodată ce trebuie, îşi fereşte picioarele de fiecare dată, îl doare în pălărie. La CFR s-a schimbat situaţia, pentru că nu au lovele. Şi patronul de acolo e tot un fel de Gigi Becali, dar fără lovelele lui Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Şumudică nu va pleca însă cu mâna goală de la CFR Cluj. Pentru rezilierea contractului, antrenorul în vârstă de 50 de ani va primi compensaţii care se ridică la 250.000 de euro.

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Neluţu Varga avea deja pregătit un înlocuitor pentru Marius Şumudică, indiferent dacă fostul antrenor al lui Gaziantep câştiga sau nu returul cu Steaua Roşie Belgrad.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dan Petrescu a aterizat încă de joi la Cluj, înainte de meciul cu Steaua Roşie, semn că Neluţu Varga luase deja o decizie în privinţa antrenorului.

Afla mai multe despre: gigi becalinelutu vargadumitru dragomirmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare