Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un jucător prea ieftin pentru ce poate!” Panduru, mirat de lipsa de interes pentru Sorescu: ”CFR, FCSB n-au nevoie de el?”

”E un jucător prea ieftin pentru ce poate!” Panduru, mirat de lipsa de interes pentru Sorescu: ”CFR, FCSB n-au nevoie de el?”

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru l-a lăudat pe Deian Sorescu după prestaţia sa din partida cu FC Voluntari.

Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviştilor. Pentru Dinamo a marcat Sorescu '44, '59 şi '72, iar pentru FC Voluntari au punctat Fulop '14 şi Raţă '66.

Cel mai bun jucător de la Dinamo, Deian Sorescu a fost lăudat după meci şi de expertul Telekom Sport, Basarab Panduru. Acesta s-a declarat uimit că nu există oferte tentante pentru fotbalistul ”câinilor”:


”A fost pus la vânzare la 1 milion, am înţeles că acum cer 500 de mii.

Mă mir că nu există nicio echipă din România să-l cumpere pe 4-500 de mii de euro. Pentru mine este un mare semn de întrebare.

Este un jucător prea ieftin, pentru ce poate băiatul ăsta. CFR, FCSB nu au nevoie de Sorescu? Sepsi nu are nevoie? Dacă vrei să te baţi la titlu dai. Sau poate că pentru România nu mai e preţul ăsta” a spus Panduru, în cadrul emisiunii Minutul 91, de la Telekom Sport.

Deian Sorescu este cel mai bine cotat fotbalist de la Dinamo. El are 23 de ani şi o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate, transfermarkt.

Afla mai multe despre: pandurudeian sorescu 

viewscnt
Articole similare