Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E un lider şi fără banderolă”. Ştefan Radu, elogiat în presa din Italia după ce a scris istorie la Lazio

„E un lider şi fără banderolă”. Ştefan Radu, elogiat în presa din Italia după ce a scris istorie la Lazio

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu (34 de ani) a bifat un nou record în Serie A: 402 meciuri în tricoul lui Lazio.

Românul a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul lui Lazio.

Românul este un jucător esenţial pentru formaţia din Italia. Presa din Peninsulă a vorbit despre recordul bifat de Radu şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului. 

Ce scrie presa din Italia 

„Zero erori, siguranţă totală. A sărbătorit în cel mai bun mod performanţa sa. A intrat definitiv în inima lazială. Radu a rămas coerent, concentrându-se doar la joc, la victorie. Până la urmă, a evitat întotdeauna acel grad de căpitan, nu a avut nevoie de el pentru a-şi evidenţia carisma, pe teren şi în vestiar. Pentru că e un lider şi fără banderolă”, scrie Corriere dello Sport.

„Cu victoria în faţa Speziei, Lazio a făcut un mare pas în faţă şi mai are un meci de recuperat. Felicitări pentru Radu care l-a depăşit pe Favalli şi a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe pentru Lazio. Istorie!”, a spus şi jurnalistul Fabio Caressa, citat de lalaziosiamonoi.it.

Cuvintele lui Radu după performanţa din Serie A

„Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici şi uite că o fac în continuare. Sunt puţin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoţii şi poveşti.. Îmi amintesc fiecare meci.

Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0). Aveam nevoie de victorie, au fost două reprize diferite. În prima am dominat, în a doua am suferit, dar important este că nu am primit gol. Sunt trei puncte preţioase, sunt fericit”, a declarat Ştefan Radu la atingerea bornei istorice. 

Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

 

Afla mai multe despre: stefan raduserie alazio 

viewscnt
Articole similare